De ce nu poate artistul What’s UP să aibă permis de conducere: „Sunt dependent de taxi. N-o să pot să am carnet niciodată”

#Exclusiv Click!

What’s UP pe numele său din buletin, Marius Ivancea, are planuri mari la 34 de ani! Colaborări cu Florin Salam și Adrian Minune, de ce nu, poate și cu Snoop Dogg. Dar până atunci  ne-a povestit pentru Click! despre plăcerile lui vinovate și cum și-ar dori să arate femeia care să îl facă fericit!

Ești pentru prima dată la We Love Music Festival, la Râmnicu Vâlcea!

Da, sunt pentru prima dată aici! Anul trecut am vrut să vin dar nu am reușit, astăzi vin prima dată și sper să ne vedem și la anul pentru că a fost o energie superbă, publicul a cântat cu noi de la început până la final și, da, mi-a plăcut foarte mult. Având în vedere că Marius Chină este impresarul și managerul meu, m-am bucurat din suflet  că m-a invitat și acum pentru că anul trecut am suferit că nu am ajuns, și el știe foarte bine acest lucru.

Cum îți merge?

Am foarte multe piese puse pe dreapta, iar pentru următorii 10 ani  avem piese.

Au apărut zvonuri despre o nouă colaborare cu Florin Salam!

Facem! Am colaborări și cu Florin Salam, Adrian Minune, Bogdan de la Ploiești și cu Jador. Eu sunt genul de om care iubește toate taberele. Indiferent de gustul oamenilor, eu atât știu, că pe acest pământ oamenii sunt diferiți, au gusturi diferite, iar mie îmi place să-i bucur pe toți.

Când iei taxiul care este prima oprire pe care o faci?

Având în vedere că nu am carnet, sunt dependent de taxi, practic Dumnezeu mi-a dat piesa asta pentru că știa că nu o să am carnet niciodată, pentru că nu văd prea bine. De fiecare dată când iau taxiul primesc gluma asta: „Pot să te plimb pe unde vreau?”, și mereu trebuie să-i rog frumos să mă ducă acasă. Mă mai plimbă câteodată, alteori mă lasă acasă.

Nu poți remedia această situație cu o operație la ochi?

Ba da, dar atât timp cât Dumnezeu m-a lăsat așa, încerc să nu mă pun contra și să schimb părerea Domnului, el știe mai bine de ce m-a lăsat fără un ochi. Sunt un om foarte agitat și decât să fac vreo belea cu mașina pe stradă mai bine stau cuminte.

Care este plăcerea ta vinovată?

Îmi place să pictez dar nu o fac des.

Pe lângă muzică ce îți place să faci?

Îmi place să merg la karting și o fac destul de des, e locul unde mă destresez și uit de probleme, pun căștile pe urechi și conduc o oră -două până îmi trece.

Ai afirmat că nu ești pregătit să-ti refaci viața personală...

Am avut o relație lungă, de 9 ani, între 20 și 29 de ani, și la final s-a terminat pentru că nu ne mai potriveam energetic și mi-am dat seama că sunt la a doua tinerețe iar următorii 10 ani vreau să-i petrec în studio. Și când o vrea Dumnezeu o să-mi refac și viața personală, dar momentan merg toate către muzică.

Cum ar trebui să arate femeia care să te facă fericit? Ai un anumit standard?

Nu ar trebui să arate cumva, ar trebui să aibă sufletul blând și să fie înțelegătoare pentru că eu sunt un om foarte vulcanic și atunci când explodez, dacă comentează cineva în capul meu iau foc mai tare. Deci femeia perfectă pentru mine este aceea care mă înțelege când am gura mare pentru că pur și simplu nu zic din suflet ci doar mă pierd cu firea, dar în rest sunt un om foarte iubitor și foarte darnic, dau toată energia mea tuturor celor din jur și mai ales femeii cu care îmi împart viața.

Cu Snoop Dogg cum e?

Eu sper ca într-o zi să ajungem și acolo. L-am văzut într-o zi că asculta Florin Salam și dansa pe internet și m-am bucurat că până în  America a ajuns artistul nostru iubit de o țară întreagă. E ceva foarte greu să fii ascultat de Snoop Dogg. Poate facem și o colaborare, i-am scris un referen lui Florin Salam în engleză din piesa pe care dansa Snoop Dogg. Când o vrea Dumnezeu, o să ajungem și în America,  poate avem și o discuție, până atunci visam!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net