De ce nu vom vedea toamna aceasta cele mai aşteptate show-uri la Pro TV


    Vocea României Junior nu va fi difuzată anul acesta la Pro TVfoto: PRO Tv
Vocea României Junior nu va fi difuzată anul acesta la Pro TVfoto: PRO Tv

Chiar dacă au fost anunţate cu mare tam-tam, emisiunile “Vocea României Junior” şi “Master Chef” nu vor intra în grila de toamnă la Pro TV. Click! a aflat de ce aceste show-uri au fost puse, deocamdată, pe lista de așteptare.

Aşa cum Click! a anunțat deja, în grila de toamnă de la Pro Tv nu vor intra decât o parte din emisiunile anunţate cu mare mândrie. Pe 29 august, se întoarce “Vorbeşte lumea” cu un nou sezon al emisiunii prezentate de Adela Popescu şi Cove.

Vor reveni emisiunile “Visuri la cheie” şi “Vocea României”, dar şi sezoane noi din “Las Fierbinţi” şi “Atletico Textila”, plus noutatea toamnei, reality show-ul “Supravieţuitorul”.

Se pare că nu  se vor difuza anul acesta “Vocea României Junior” şi nici sezonul nou din “MasterChef”. Pentru prima emisiune, motivul ar fi că nu se dorește difuzarea a două emisiuni cu acelaşi profil în acelaşi timp. Filmările sunt, însă, în toi.

În ceea ce privește “MasterChef”, lucrurile stau puţin altfel. Din păcate, juriul a suferit modificări şi nu se ştie încă ce vedete vor fi cooptate. De filmări nici nu se pune problema, în condițiile în care anul trecut pe vremea aceasta se lucra de zor. “Emisiunea va fi difuzată abia în primăvară, pentru că sunt mici probleme în sânul echipei de producţiei. Se pare că vor fi schimbați toți jurații, se vehiculează mai multe nume, dar nu se ştie nimic oficial. Dacă încep filmările toamna aceasta, emisiunea se va transmite la începutul anului viitor”, ne-au povestit surse apropiate echipei de filmare.

Un motiv în plus pentru Pro TV să nu difuzeze MasterChef anul acesta ar mai fi şi prezența emisiunii ”Chefi la cuțite” în grila de toamnă a concurenței, un adversar redutabil, care în primăvară s-a luptat de la egal la egal emisiunea “BakeOff România”, de la Pro TV.

cub vica blochina png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Michael Klein, Facebook jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
ceai somn jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
anca turcasiu si loredana groza jpg
image
image
image
image
image
image
anca turcasiu si loredana groza jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png