De ce nu vrea Rona Hartner să facă sex cu iubitul înainte de nuntă

4 ianuarie 2019
image
Rona Hartner va face nuntă anul acestafoto: PRO TV

Rona Hartner (45 de ani) își reface viața după 10 ani de la divorț și se mărită cu francezul sicilian Herve Camilleri (43 de ani), alias DJ HMJ. Înainte de nuntă, artiștii au trăit jumătate de an o logodnă castă, iar sex vor face de abia după ce vor fi soț și soție.

„După ce am început să ne cunoaştem, ne-am dat seaman că avem o mulţime de lucruri în comun. Ba chiar am considerat că rugăciunile noaste din ziua în care ne întâlniserăm erau identice, că pe toate planurile ne doream să ne ajute Dumnezeu, exact la fel. Acest om e viitorul meu soţ… Amândoi ne-am rugat să ne scoată în cale un tovarăş de drum. Fără să ştim, de fapt, Dumnezeu ne ascultase de mult rugile şi ne adusese deja unul lângă celălalt. Nu a fost dragoste la prima vedere din partea mea”, a povestit Rona Hartner pentru revista „Formula AS”.

image
Rona Hartner şi-a prezentat iubitul în emisiunea lui Cătălin Măruţă

Rona Hartner: „Lumea se miră că mai există logodnă castă”

Rona Hartner a povestit şi că după acea primă noapte în care au colaborat muzical şi s-au cunoscut mai bine, DJ HMJ i-a spus că o iubeşte şi a cerut-o în căsătorie. „Simţeam că mă îndrăgostesc, dar nu voiam să rămân la nivel de dragoste, voiam să-l iubesc… Nunta va avea loc anul acesta. Vrem să facem o căsătorie creştină care, la catolici, e foarte exigentă. Aşadar, suntem într-o logodnă castă. Lumea se miră că mai există aşa ceva. S-ar zice că e foarte greu, dar e minunat, pentru că descoperim şi depănăm nişte forme ale iubirii pe care altfel le-am fi rărit şi nu am fi ştiut că există”, a mai povestit Rona Hartner. Cei doi derulează proiecte muzicale comune pe care intenționează să le promoveze şi în România.

Rona Hartner are o fiică dintr-o căsnicie anterioară

În urmă cu 10 ani, Rona Hartner divorța de actorul Rocco Sedano. Ei au împreună o fetiță, Sumalya (10 ani). Fiica lor suferea de astm, iar artista a decis să o mute undeva la țară, să stea departe de agitaţia orașului şi de aerul îmbâcsit. „Fetiţa mea nu mai are nicio problemă de sănătate. A crescut, a luat în greutate, e dinamică şi extrem de fericită. Sfătuiesc pe toată lumea cu copii să-i crească departe de oraşele mari, pentru că nimic nu se compară cu aerul curat”, a mai povestit Rona Hartner.

Citeşte şi:

Rona Hartner se căsătorește! Cine este viitorul ei soț: «Ne-a unit muzica»

Rona Hartner nu a avut încă relații intime cu viitorul ei soț: «Suntem puri până la nuntă»

banica vicoveanca jpeg
irina fodor asia express jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7 anda adam 40 de ani 1 jpg jpeg
cub mircea bravo png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp