De ce refuză Mihai Tatulici să revină în televiziune, la 76 de ani? „Mi-ajunge, îmi văd de pensia mea”. Cum i-a făcut celebri pe Marina Almășan și pe Mircea Badea?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Tatulici (76 de ani), celebrul om de televiziune, cu o impresionantă carte de vizită, nu dorește să revină pe micul ecran: „Mi-ajunge!”, susține jurnalistul, exclusiv pentru Click!

Iar Marina Almășan ne-a vorbit cu emoție despre perioada în care Mihai Tatulici a învățat-o să mănânce televiziune pe pâine. Iată însă și în ce ipostază l-au surprins fotoreporterii Click!, zilele trecute!

Mihai Tatulici: „Nu revin în televiziune, am vârsta mea!”

Mihai Tatulici, unul dintre cei mai valoroși oameni de televiziune, a decis să se retragă de pe micul ecran, în urmă cu 11 ani. Fotoreporterii Click! l-au surprins, zilele trecute, la un centru de colectat, unde returna ambalajele folosite. Îmbrăcat într-o ținută sport, părea foarte relaxat. În plus, cunoștea toate etapele, la automat, semn că nu venea pentru prima oară să-și recupereze banii pe sticlele goale.

Contactat de reporterul Click!, acesta ne-a oferit o scurtă declarație, cu un vădit regret, legat de fascinanta lume a televiziunii:

„Nu revin în televiziune, am vârsta mea, îmi văd de pensie. Mi-ajunge câtă televiziune am făcut. Da, și Mircea Lucescu a revenit în sport, la Națională, are 79 de ani, dar nu e același lucru, ca în televiziune. Le doresc cititorilor Click! să fie sănătoși!”.

Marina Almășan: „Mihai a fost „tăticul” meu în ale televiziunii”

Marina Almășan ne-a vorbit cu emoție despre colaborarea cu Mihai Tatulici, la debutul ei în TVR. Recunoaște că el a învățat-o să fie perfecționistă:

„Mihai a fost „tăticul” meu în ale televiziunii. La fel ca și cel de-acasă, la tatăl meu mă refer, și Mihai a fost un “părinte” exigent, de multe ori afurisit, dar în sensul cel mai pozitiv al cuvântului. Din „afurisenia” lui s-a născut Marina Almașăn de astăzi, la fel de afurisită, exigentă cu cei din jur, dar mai ales cu sine însăși, perfecționistă și workaholică.

Nu las din mână o idee, până n-o transform în vis împlinit, las imaginația să zburde și caut mereu să mă desprind de „mulțime”. Exact așa era Mihai. Deși timpul ne-a depărtat de foarte mulți ani, mă bucur să-l pot strecura în toate amintirile mele despre începuturi, despre televiziune, despre devenirea mea și încerc să fiu, la rându-mi, un „Tatulici” pentru mai tinerii mei coechipieri.

Mihai este și va rămâne pentru mine o figură luminoasă a carierei mele și fiecare izbândă a acesteia i-o dedic în gând, cu recunoștință, mentorului meu”, ne-a declarat Marina Almășan, exclusiv pentru Click!

Mihai Tatulici, dezvăluiri despre regretatul Michael Jackson

Mihai Tatulici povestea, în podcastul EVZ-Play cu Robert Turcescu și Dan Andronic, despre  primul concert al lui Michael Jackson în România, în 1992, el fiind producătorul local al evenimentului:

„Pentru el, lumea era mult mai largă decât vedeam noi. Eu în primul rând că nu aveam niciun fel de respect pentru staruri și pentru vedete. Mi se părea că este un meseriaș care știe meserie și care câștigă niște bani. Nici n-aveam mare pasiune pentru muzica lui. Eu am fost producător local”.

Mihai Tatulici a vorbit și despre bucătăreasă de la Snagov, care-l răsfăța pe Michael Jackson cu pui la pungă:

„Aurica în fiecare zi primea 200 de dolari de la Michael Jackson ca să-i facă mâncare românească. Mâncarea românească era una singură, pui la pungă. Atât a mâncat și și-a luat rămas bun în mod festiv de la Aurica, cred că i-a mai băgat câțiva dolari și separat și a construit o relație pe bază de mâncare cu femeia asta”. 

Mihai Tatulici l-a ajutat pe Mircea Badea în televiziune: „L-am cuplat cu Teo”

Mihai Tatulici amintea, într-un interviu pentru www.paginademedia.ro, despre începuturile lui Mircea Badea în televiziune, în anii 90, la Tele 7 abc, unde el era director:

„A venit mama lui, cu care eram prieten. Mihai, băiatul meu a terminat facultatea şi nu are serviciu. I-am zis, adu-l, bre, încoace! L-a adus, l-am văzut, era viu. În trei luni de zile s-a descurcat. Nativ. Era viu. S-a descurcat. L-am cuplat cu Teo, a făcut morning show şi gata, a intrat în piaţa televiziunilor din România”.  

Stradă cu numele celebrului jurnalist

În urmă cu 9 ani, Dan Negru i-a făcut o mare surpriză jurnalistului Mihai Tatulici, în cadrul emisiunii "Te pui cu blondele" (Antena 1), anunțându-l că o stradă din localitatea Frătăuţii Noi, din judeţul Suceava, situată în apropiere de Rădăuţi,locul său natal, îi va purta numele.  

 Mihai Tatulici, om de televiziune și scriitor 

În anii `80, Mihai Tatulici ajunge realizator la TVR, primul său succes fiind „Veniți cu noi pe programul doi”, cu un rating de 46%. Tot el a pus bazele postului de televiziune Tele 7 abc. A colaborat și cu PRO TV, iar în 1996 a fondat Clubul Român de Presă.

A lansat mai multe volume importante, dintre care amintim „Ceaţa şi obişnuinţa”, „Ceainicul de argint”, „Vin râmele” și „Tezaurul gastronomiei româneşti. Borşuri şi ciorbe”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net