De ce Robbie Williams l-a felicitat pe Cezar Ouatu în italiană. „Ți-e rușine că ești român?”

image

Cezar Ouatu a cules ropote de aplauze la X Factor Marea Britanie. Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson au fost impresionați de reprezentația contratenorului român și l-au felicitat în picioare, dar i-au adresat și câteva cuvinte în italiană. De ce?

În momentul în care jurații l-au rugat pe Cezar Ouatu să spună câteva cuvinte despre el, contratenorul a afirmat că s-a născut în România, dar a crescut, de fapt, în italia.  Drept urmare, în momentul jurizării, vedetele au folosit şi câteva expresii în italiană.

Acest aspect nu a trecut însă neobservat, iar fanii din ţară l-au taxat, fiind de părere că artistul a ales să facă acea precizare din cauza credinţei că românii nu sunt priviţi cu ochi buni în Marea Britanie, mulţi acuzându-l chiar că îi este ruşine de originile sale. „Cezar, te-am admirat şi te admir de mult! Dar m-ai dezamăgit! Ai uitat că eşti român şi ai crescut aici, în Ploieşti? Chiar îţi este aşa ruşine că eşti român?”, i-a scris un fan.

Reacția lui Cezar Ouatu, după ce a fost criticat că la X Factor nu ar fi spus că este român

Prezent în emisiunea „Sinteza Zilei“, de la Antena 3, cântăreţul a clarificat acest aspect, precizând că în niciun caz nu îi este ruşine de faptul că este român sau de ţara sa, pe care o iubeşte şi o respectă. 

„Eu am spus că sunt româno-italian, am paşaport italian. Eu sunt din Ploieşti, dar am făcut Conservatorul la Milano. În această seară sunt aici, nu la Rai Uno. (...) Am plecat dintr-un cartier din Ploieşti şi am ajuns în Italia, unde am şi studiat. Am stat 18 ani în Italia şi în 2013 m-am reîntors să reprezint România la Eurovision şi atunci am decis să rămân aici“, a declarat Ouatu la postul Intact. 

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
oana zavoranu si sotul
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg