De ce Robbie Williams l-a felicitat pe Cezar Ouatu în italiană. „Ți-e rușine că ești român?”

Ultima actualizare:
image

Cezar Ouatu a cules ropote de aplauze la X Factor Marea Britanie. Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson au fost impresionați de reprezentația contratenorului român și l-au felicitat în picioare, dar i-au adresat și câteva cuvinte în italiană. De ce?

În momentul în care jurații l-au rugat pe Cezar Ouatu să spună câteva cuvinte despre el, contratenorul a afirmat că s-a născut în România, dar a crescut, de fapt, în italia.  Drept urmare, în momentul jurizării, vedetele au folosit şi câteva expresii în italiană.

Acest aspect nu a trecut însă neobservat, iar fanii din ţară l-au taxat, fiind de părere că artistul a ales să facă acea precizare din cauza credinţei că românii nu sunt priviţi cu ochi buni în Marea Britanie, mulţi acuzându-l chiar că îi este ruşine de originile sale. „Cezar, te-am admirat şi te admir de mult! Dar m-ai dezamăgit! Ai uitat că eşti român şi ai crescut aici, în Ploieşti? Chiar îţi este aşa ruşine că eşti român?”, i-a scris un fan.

Reacția lui Cezar Ouatu, după ce a fost criticat că la X Factor nu ar fi spus că este român

Prezent în emisiunea „Sinteza Zilei“, de la Antena 3, cântăreţul a clarificat acest aspect, precizând că în niciun caz nu îi este ruşine de faptul că este român sau de ţara sa, pe care o iubeşte şi o respectă. 

„Eu am spus că sunt româno-italian, am paşaport italian. Eu sunt din Ploieşti, dar am făcut Conservatorul la Milano. În această seară sunt aici, nu la Rai Uno. (...) Am plecat dintr-un cartier din Ploieşti şi am ajuns în Italia, unde am şi studiat. Am stat 18 ani în Italia şi în 2013 m-am reîntors să reprezint România la Eurovision şi atunci am decis să rămân aici“, a declarat Ouatu la postul Intact. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net