De ce s-a răcit relația dintre Andreea Bălan și George Burcea: «Nu mai este omul de acum 6 luni»

Andreea Bălan și George Burcea
Andreea Bălan și George Burcea

Divorțează sau nu Andreea Bălan de George Burcea? De la ce au pornit de fapt problemele în cuplul lor? Acestea sunt întrebările cu privire la îndrăgita artistă, după ce zvonurile divorțului au luat pe toată lumea prin surprindere.

Andreea Bălan și George Burcea formau un cuplu frumos, au chiar o familie de invidiat, cu două fetițe superbe și au făcut, anul trecut în septembrie, o nuntă ca în povești. Se pare însă că situația dintre cei doi nu stă ca pe roze, problemele pornind de la faptul că actorul George Burcea s-a schimbat foarte mult de când a început un proiect personal, și anume de când s-a declarat pregătit să lupte împotriva violenței domestice și să scrie o carte despre asta, având în vedere drama pe care el a trăit-o în copilărie. Soțul Andreei Bălan a vorbit cu sinceritate despre problemele din copilărie și a declarat că a trăit „într-un mediu în care „abuzurile psihice și fizice făceau parte din rutină”.

Ce a scris George Burcea pe Facebook despre violența domestică

„Sunt de-al vostru mai mult decât v-ați imagina. Și știți de ce? Pentru că și eu am crescut într-un mediu în care violența domestică era la ordinea zilei. Abuzurile psihice și fizice făceau parte din rutină. Știu că nu sunt singurul, știu că din păcate sunt prea mulți ca mine, fie ei adulți sau copii acum. Din păcate, suntem atât de mulți la nivel Mondial, încât nu există un număr exact care să ne reprezinte.Toți vorbesc despre violență domestică, dar mulți care trăiesc cu ea ajung să o proiecteze ca normalul lor și nu o mai pot defini. Cu atât mai mult să îi vadă și consecințele. Voi le știți? Fie că le știți sau nu, doriți să vă alăturați cauzei mele?

Am decis să lupt împotriva violenței domestice prin diverse mijloace, însă lupta nu e de ajuns. Trebuie să ne educăm în această direcție pentru a o combate. Cum facem asta? Facem o carte despre mama mea, eroul ridicat din violență domestică, un film despre ea la al cărui scenariu lucrez deja și o campanie amplă!”, a scris George Burcea Facebook.

De aici, relația armonioasă dintre actor și cântăreața a început să aibă de suferit, iar zvonurile despre divorț au luat amploare.


    Andreea Bălan și George Burceafoto: Gheorghe Chelu
Andreea Bălan și George Burceafoto: Gheorghe Chelu

Surse apropiate cântăreței spun că soțul Andreei Bălan se concentrează acum pe cartea pe care o scrie si ca pare foarte schimbat. „El nu mai este omul de acum 6 luni. S-a schimbat! S-a schimbat pentru că a intrat într-o frenezie din asta cu trecutul lui, cu cartea lui, pe care o scrie și este alt om! Acum câteva zile George a fost în emisiunea lui Cristi Brancu. Brancu l-a rugat să se uite în cameră și să îi spună Andreei că o  iubește. Și George nu a putut să facă asta, s-a și enervat. Ceva este oricum în neregulă și se pare  că totul a apărut de când el a început să scrie la această carte, pe care vrea să o scoată despre familia sa, carte în care îl desconspiră pe tatăl  lui. Tatăl lui a bătut-o pe mama sa, iar el a crescut cu bunicii, fără părinți. El tot timpul a văzut violență și stress. Automat că acum, scriind această carte, i s-au deschis niște răni!”, au povestit pentru Click! surse din apropierea familiei.

Cristi Brancu: "Marile greșeli în drumul spre divorț"

Mai mult, Cristi Brancu a realizat pentru vlogul său un material în care vorbește despre faptul că se apropie despărțirea Andreei Bălan de soțul ei, George Burcea.

„George Burcea i-a spus Andreei Bălan la două luni după ce s-au cunoscut că tatăl lui este un criminal. Numai că în acel moment, Andreea și George s-au gândit la lucrul următor. «Poate că ar fi bine pentru cele două fete ale noastre să nu spunem lumii această poveste cu tatăl tău, pentru a nu le pune într-o lumină anume. Poate că dacă fetele vor descoperi că bunicul lor e  criminal se va comenta în fel și chip», iar George a spus că e de acord!

Numai că în momentul în care  George a anunțat lansarea cărții pe care o  scrie despre violență domestică, lucrurile s-au schimbat (…). Andreea a descoperit cu această ocazie lucruri pe care nu le știa și cu siguranță George a trebuit să le spună pentru că sunt mult prea grave. Andreea nu l-a apărat pe George în momentul în care a descoperit că tatăl lui George își dorește să intre în emisiunea Xtra Night Show de la Capatos, nu a vrut să se implice,  a zis că este problema lui”, spune Brancu în vlogul său, realizat special pe acest subiect.

Citește și:

George Burcea, soțul Andreei Bălan, copilărie de coșmar: «Tata ne bătea și pe mine, și pe mama, era tare violent»

Secretul a ieșit la iveală. Socrul Andreei Bălan, 10 ani de închisoare. Tatăl lui George Burcea și-a ucis amanta

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
filme de craciun
foto1 ElenaB jpg
FotoJet (1) jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
Multe localități din Siberia nu au căldură FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg