De ce s-au căsătorit Ioana Blaj şi Ducu Ion, după şase ani de relaţie: «Copiii erau foarte contrariaţi»

Ioana Blaj şi Ducu Ion formează un cuplu de aproape nouă ani, iar la începtul relaţiei lor nu şi-au dorit să se căsătorească. Chiar au făcut doi copii, înainte de a face marele pas, în urmă cu trei ani. Actriţa a explicat care sunt motivele pentru ca era şi soţul ei nu s-a grăbit deloc să semneze acest act.

Ioana Blaj şi Ducu Ion foto: Instagram
Ioana Blaj şi Ducu Ion foto: Instagram

Ioana Blaj şi Ducu Ion s-au căsătorit în 2019, după şase ani de relaţie. Nimeni nu se aştepta, pentru că actriţa şi producătorul de filme aveau deja doi copii şi declaraseră că nu îi interesează subiectul mariajului. Ioana a explicat, într-un interviu pentru publicaţia VIVA!, că actele nu au, în continuare, nicio valoare pentru ei şi că au făcut pasul de a se căsători din simplul motiv că aşa au simţit ei.

“Actele în continuare nu au nicio importanţă în relaţia noastră. Nu cred că m-am răzgândit, cred că doar am urmat cursul lucrurilor care s-au întâmplat. Copiii erau foarte contrariaţi că nu mă cheamă ca pe ei şi, până la urmă, s-a făcut lumină în acest sens”, a spus Ioana Blaj.

De ce au ales data de 13 pentru cununia civilă

Actriţa a mai povestit că nu a avut nicio problemă în a alege data de 13 pentru cununia lor civilă, deşi unii o consideră o cifră nenorocoasă. Din contră, Ioana consideră că data le poate aduce noroc ei şi lui Ducu în relaţie.

“Nu sunt o persoană superstiţioasă. Evident că m-am gândit că este atât de mult temută data de 13, însă cred că viaţa ne-o facem noi, prin alegerile pe care le facem şi mai cred că avem puterea să schimbăm energia unei zile dacă ne dorim asta. Nu avem o relaţie tipică, cum ar fi fost să avem o dată de cununie tipică? (râde)”, a mai spus Ioana Blaj.

Iar, dacă la început nu au avut verighete, ele au apărut pe parcus. În schimb, Ioana şi Ducu au încă brăţările pe care şi le-au dăruit la cununie, în loc de inele.

Cererea în căsătorie, o surpriză totală pentru Ioana Blaj

Ioana a mai dezvăluit şi că cererea în căsătorie, făcută de Ducu chiar de ziua lui, a fost o surpriză totală.

“Nu m-am aşteptat nicio clipă. De obicei, mă prind de lucruri, însă asta mi-a scăpat cu desăvârşire. Am fost foarte surprinsă şi emoționată”, a mai povestit actriţa din “Adela”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image
actualitate.net
image
actualitate.net