De ce s-au despărțit Dinu Maxer și Nicoleta Luciu. S-a aflat în sfârșit! «El a refuzat-o»

Ultima actualizare:

    Nicoleta și Dinu Maxer au format un cuplu timp de opt anifoto: arhiva personală
Nicoleta și Dinu Maxer au format un cuplu timp de opt anifoto: arhiva personală

Deea Maxer a dat în vileag motivul pentru care soțul ei, Dinu Maxer, s-a despărțit de fosta lui iubită, Nicoleta Luciu. Se pare că Dinu nu voia nici copii, nici să se însoare cu voluptuoasa brunetă, din cauză că a suferit o traumă în copilărie, când și-a pierdut fratele.

Nicoleta Luciu l-a părăsit pe Dinu Maxer după opt ani de relație și apoi a făcut patru copii cu omul de afaceri Zsolt Csergo.Deea Maxer a făcut dezvăluiri în premieră despre fosta relație dintre soțul ei și bomba sexy Nicoleta Luciu. Deea a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea dintre cei doi, atunci când toată lumea se aștepta ca Dinu să o ducă pe Nicoleta la altar.

De vină a fost chiar cântărețul, care la acea vreme nu-și dorea nici căsătorie, nici copii. “Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!“, a declarat Deea Maxer, la Antena Stars.

Fratele lui Dinu Maxer a murit călcat de tramvai

Dinu Maxer nu-și dorea la acea vreme o familie, fiind marcat de trauma pe care a trăit-o în copilărie, când și-a pierdut fratele într-un accident de tramvai. “Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț. Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii. El a crescut în casă cu doi copii. De-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie”, a mai declarat Deea Maxer.


    Deea și Dinu Maxer au doi copiifoto: arhiva personală
Deea și Dinu Maxer au doi copiifoto: arhiva personală

Dinu Maxer despre Nicoleta Luciu: ”I-am zis că a ajuns proasta României!”

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au despărțit în vara lui 2005, cântărețul fiind afectat la acel moment de ruptură. Despărțirea a fost una cu scandal. Într-un interviu acordat în acea perioadă unei reviste mondene, Maxer a rememorat începuturile relației cu Luciu. “În urmă cu opt ani, atunci când am cunoscut-o, era un simplu manechin. I-am fost tată, iubit, amant, tot ce s-a putut. Atunci când am cunoscut-o eu, nu prea era curtată. Nu avea look. Am avut mare încredere în ea pentru că știam că este o tipă fidelă. Aveam curajul să o las într-o cameră cu bărbați o noapte întreagă. După aceea a început să meargă la emisiuni și am avertizat-o ca devenise proasta României!”, a spus Maxer la momentul despărțirii de bomba sexy. 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net