De ce se teme cel mai tare Adela Popescu înainte de naștere. «Mă izolez cu două săptămâni înainte»

image
Adela Popescu speră să nască natural și la cea de-a treia sarcinăfoto: Pro TV

Adela Popescu, însărcinată în 34 de săptămâni, are emoții cu puțin timp înainte de împlinirea sorocului. Actrița vrea să intre în izolare cu două săptămâni înainte de a merge la maternitate, de frică să nu ia Covid-19 chiar înainte să nască.

Adela Popescu mai are puțin și va duce pe lume cel de-al treilea băiețel. Vedeta este îngrijorată că va trebui să nască în pandemie și intenționează să se izoleze pentru a nu se infecta cumva cu noul coronaviurs.

“În primul rând, acum mă preocupă foarte tare care este povestea asta cu Covid-ul. În clipa în care te internezi, ți se face un test Covid-19 și dacă ești pozitiv, ești mutat la o maternitate suport Covid. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă, nu ai voie să îți vezi copilul. Ceea ce nu e chiar o bucurie, atunci când naști natural și probabil că nici la cezariană. De aceea, am spus că ar fi ideal ca, în ultimele două săptămâni, să mă izolez, să mă închid în casă, ca să nu risc chiar pe final să mă îmbolnăvesc”, a spus Adela, invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Adela Popescu: „A treia naștere va fi cea mai grea!”

Adela Popescu își dorește să nască pe cale naturală și de această dată. Vedeta Pro TV este însă sigură că a treia naștere va fi mai grea decât primele două, căci are câteva probleme la coloană.

“Acum, a treia oară, am o certitudine că va fi foarte greu. Sper să nasc tot e cale naturală.  Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok.  Dacă de două ori a fost complicat, cu dureri, a treia oară nu are cum să fie altfel. Eu am niște complicații la coloană, astfel încât când copilul coboară, se așază pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul, nu am doar durere pe contracție, am o durere constantă, ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Durerea e foarte mare”, a mai declarat Adela.

Citește și:

Când naște Adela Popescu: "Sper să fie tot natural și a treia oară". Prin ce emoții a trecut recent

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Kingston IronKey Vault Privacy 80 SSD portabil cu criptare FOTO Adrian Pogîngeanu jpg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj