De cine se teme cel mai tare Ami din „Ferma Vedetelor”

Ultima actualizare:
Ami s-a fotografoiat cu restul vedetelor în aeroport, înainte de plecarea în Cipru
Ami s-a fotografoiat cu restul vedetelor în aeroport, înainte de plecarea în Cipru

Una dintre concurentele reality show-ului „Ferma Vedetelor”, ce va începe, în curând, la Pro TV, se teme foarte tare de unul dintre colegii ei. Surse din interiorul echipei de filmare ne-au povestit că solista Ami (26 de ani) este cu ochii în patru la strategiile celorlalţi ”fermieri”.

Nu mai e mult și reality show-ul ”Ferma vedetelor” va ajunge la judecata telespectatorilor de la Pro TV. Filmările sunt însă în toi în Cipru, iar concurenţii şi-au făcut deja strategiile. Surse de pe platourile de filmare ne-au mărturisit că interpreta Ami este îngrijorată de strategiile de luptă ale lui Mircea N. Stoian (58 de ani).

Cu multă experienţă de viata, Mircea N. Stoian a dat de înţeles că va încearca să-i joace pe competitori pe degete, făcând tot posibilul să iasă în evidenţă ca lider al grupului vedetelor ajunse în Cipru.

Speriată ca ar putea fi izolată de grup şi, în cele din urmă, eliminată din competiţie, frumoasa băimăreancă a mărturisit că va face tot posibilul pentru a-şi executa sarcinile cu rapiditate şi precizie. Mai mult, Ami a spus că va da o mână de ajutor oricui va avea nevoie, fără să aştepte ceva la schimb. Chiar dacă va fi vorba despre sarcini care presupun forţa fizică şi dexteritate, cântăreaţa a dat de înţeles că va face tot posibilul să câştige cel de-al doilea sezon „Ferma vedetelor”.

„Mircea este foarte hotărât să câştige şi va face tot posibilul pentru a-i înlătura treptat pe concurenţi. Prin orice mijloace!” au mai adaugat sursele noastre, lăsând să se înțeleagă că temerile lui Ami sunt perfect justificate.


    Ami s-a fotografiat cu restul vedetelor în aeroport, înainte de plecarea în Cipru
Ami s-a fotografiat cu restul vedetelor în aeroport, înainte de plecarea în Cipru

A lansat o piesă în timp ce era plecată în Cipru

“Ferma vedetelor” nu este singurul proiect pe care AMI l-a bifat în această lună. Cântăreţa tocmai a lansat un nou single, în colaborare cu Grasu XXL. Piesa “3 lucruri” vorbeşte despre intensitatea unei relaţii ce s-a consumat. 

“Sunt foarte entuziasmată de această piesă! Îmi place să lucrez cu artişti care mă inspiră, iar Grasu XXL este o sursă inepuizabilă de inspiraţie. Sunt convinsă că mulţi dintre voi se vor regăsi în povestea cântată de noi”, a declarat ea înainte de a porni în aventura cipriotă. Din cauza acestei piese şi a activităţii ei de pe reţelele de socializare mulţi fani au presupus că Ami a fost eliminată de la “Ferma Vedetelor”, însă, în absența unor confirmări oficiale, misterul persistă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net