De la ce bucătar celebru învaţă Andreea Esca să gătească

Ultima actualizare:

    Andreea Esca a început recent să gătească şi face progreseCaptură Pro TV
Andreea Esca a început recent să gătească şi face progreseCaptură Pro TV

Andreea Esca a prins gustul bucătăriei şi demonstrează că se pricepe nu doar să prezinte ştiri. Chiar dacă vedeta Pro Tv s-a apucat de gătit abia la 44 de ani, vârstă pe care a împlinit-o toamna trecută, este dispusă să înveţe de la cei mai buni. Recent ea a intrat în bucătăria unui masterchef, iar la final s-a declarat mulţumită de ce a reuşit să afle de la el.

Andreea Esca nu îşi descoase doar invitaţii din platou, ci le află secretele şi celor mai talentaţi bucătari. Recent prezentatoarea a intrat în bucătăria lui Samuel le Torriellec, unul dintre cei trei juraţi "Masterchef", de la care a învăţat cum se fac cele mai bune paste de casă. Ştirista s-a fotografiat, echipată regulamentar, cu şortul pe ea, şi cu o bucată de aluat pe care urma să o taie la maşina specială de făcut paste.   


    Andrea Esca şi chef Samuel le Torroellec, francezul din juriul Mastercheffoto: arhiva personală
Andrea Esca şi chef Samuel le Torroellec, francezul din juriul Mastercheffoto: arhiva personală

Mamă a doi copii, Andreea Esca experimentează abia acum din tainele bucătariei. Ştirista nu prea și-a petrecut timpul în faţa aragazului, mama ei fiind cea care s-a ocupat de gătit în familia vedetei. "Mi-am dat seama într-o zi că primul lucru pe care îl povestesc adulţii atunci când vine vorba de mame, de bunici, este ceva legat de mâncare. «Ciorbă ca mama nu face nimeni, când eram mic mama îmi făcea clătite, mai ştii cum mirosea în casă, când făcea mama cozonac?» Da, şi eu ştiu exact gustul dulce, ardelenesc, al supei cu tăieţei a bunicii de la Braşov, savoarea cartofilor copţi de mama cu o bucăţică de unt la mijloc sau mâncarea de praz cu măsline a lui Mamaie. Acum, mulţi ne chinuim să le oferim copiilor cele mai exhibiţioniste experienţe în timp ce ei îşi amintesc nişte lucruri atât de simple. Şi m-a „năpădit” această constatare când am realizat că şi prietenii copiilor tot despre asta îşi amintesc la maturitate. (...) Şi atunci mi-am zis că aş vrea ca şi copiii mei şi prietenii lor să aibă asemenea amintiri… simple, dar puternice. De aceea, m-am apucat să fac mâncare la 44 de ani. Pentru că ei mai au puţin de stat pe acasă şi vreau să recuperez. Deja aveam de partea mea: tarta cu praz, tarte tatin, gazpacho şi salată de vinete, dar acum ştiu şi o reţetă genială de pui cu parmezan şi legume pe care mi-a găsit-o Aris (n.r. fiul ei) pe net", nota prezentatoarea la finele lui 2016. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
Foto colaj insta jpg
Eminem   muzician Vârstă: 48 de ani Avere: 210 mil  $ jpeg
diana sucu facebook jpg
Banner Ilona Brezoianu
jennifer lopez profimedia jpg
Adrian Enache face echipă bună pe scenă cu fiica lui, Diana Enache
Concert Coldplay Bucuresti foto Denis Grigorescu jpeg
mircea badea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net