De nerecunoscut! Aşa arată vedetele de la «Asia Express», fără strop de machiaj

Ultima actualizare:

    Maria Buză şi  Lia Bugnar fac  echipă împreună.  Nici că le-a păsat  de felul în care arată,  concentrându-se  pe probele din concurs
Maria Buză şi Lia Bugnar fac echipă împreună. Nici că le-a păsat de felul în care arată, concentrându-se pe probele din concurs

Pe scenă şi pe reţelele sociale le vezi ”ţiplă”, super machiate, şi ca nişte zeiţe, însă reality show-ul ”Asia Express”, difuzat la Antena 1, ţi le prezintă aşa cum nu le-ai văzut niciodată, încercănate, obosite şi fără pic de fard, aşa cum se trezesc dimineaţa. Carmen Grebenişan, Alina Ceuşan, Lia Bugnar, Maria Buză, Ştefania ”Libelula” şi Adda luptă pentru supravieţuire, aşa că trusa de farduri a rămas neatinsă, în rucsac.

Cea de-a treia ediţie a reality show-lui de la Antena 1, ”Asia Express”, a adus în prim plan cele mai tari vedete din showbiz-ul autohton. Dacă înainte apăreau super coafate,  machiate şi îmbrăcate ca după revistele de modă, pozându-se în timp ce se delectau cu tot felul de mâncăruri delicioase şi băuturi detoxifiante, iată că pe micile ecrane le puteţi vedea acum cum încearcă zi de zi să facă faţă condiţiilor vitrege din Taiwan şi Filipine, pe celebrele bloggeriţe Carmen Grebenişan (27 de ani) şi Alina Ceuşan (27 de ani), supranumite şi ”Reginele Instagramului”, pe actriţele Maria Buză (51 de ani) şi Lia Bugnar (51 de ani), iubita lui Speak, cântăreaţa Ştefania (23 de ani), poreclită Libelula, şi Adda (27 de ani).  

 Carmen Grebenişan şi  Alina Ceuşan,  ”Reginele Instagramului”,  au dat uitării viaţa luxoasă  de la Bucureşti
Carmen Grebenişan şi Alina Ceuşan, ”Reginele Instagramului”, au dat uitării viaţa luxoasă de la Bucureşti

Alina Ceuşan, fostă “Miss Târgu Mureş”, şi Carmen Grebenişan sunt considerate cele mai nonconformiste influencers din România iar pe Instagram sunt urmărite de sute de mii de persoane. Sunt apreciate pentru stilul lor de viaţă, pentru imaginea impecabilă pe care o vând, însă nu s-au ferit să arate că se pot adapta şi unui trai de Cenuşăreasă, cu o igienă precară, fără haine de mii de euro şi fără produse cosmetice de la branduri de lux. Fără fond de ten, ruj şi genele supradimensionate, Carmen şi Alina sunt greu de recunoscut.

Şi Ştefania ”Libelula” lui Speak pare să facă destul de greu faţă condiţiilor grele. Dacă acasă îşi începea ziua cu sport, cafeluţă caldă, iar mai apoi mergea la masaj, ei bine, iată că în ”Asia Express” îşi încordează muşchii cu alt gen de activităţi şi este nevoită să mănânce cam ce le oferă familiile care îi găzduiesc. Din cauza aceasta, artista s-a mai ciondănit cu iubitul ei, Speak, şi şi-au aruncat cuvinte grele, însă s-au împăcat la fel de repede. 

Solista Ştefania  sau ”Libelula”,  pe numele de scenă,  d-abia are timp să se  spele pe faţă
Solista Ştefania sau ”Libelula”, pe numele de scenă, d-abia are timp să se spele pe faţă

Tot la capitolul vedete feminine, dar din altă categorie de vârstă, Maria Buză şi Lia Bugnar fac echipă împreună. După cum se ştie, ambele sunt destul de naturale şi în afara concursului, şi apelează la artificiile estetice doar atunci când joacă pe scenă, însă şi atunci folosesc un machiaj  foarte discret. Aşadar, cele două artiste nu s-au jenat în niciun fel să îşi arate naturaleţea, ridurile de expresie şi cearcănele după ce au fost nevoite să doarmă în case dărăpănate, pline de gândaci. În plus, au beneficiat doar de o alimentaţie  precară.  

Adda nu pare însă să sufere, adaptându-se perfect condiţiilor. Ţinta ei este să câştige marele premiu, de 30.000 de euro, pus în joc.  

Adda se descurcă  cel mai bine în competiţie
Adda se descurcă cel mai bine în competiţie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net