De unde a moștenit Anca Dumitra frumusețea. Ce bine seamănă actrița cu mama ei

image
Anca Dumitra împreună cu mama ei

Sezonul 15 din ”Las Fierbinți” a debutat marți seară, 29 ianuarie, cu audiențe-record. Peste 2,6 milioane de români au urmărit, minut cu minut, aventurile lui Celentano și Firicel și au admirat-o pe sexoasa Gianina, interpretată de actrița Anca Dumitra. Dacă sunteți curioși de unde a moștenit Anca frumusețea, trebuie să știți că actrița seamănă foarte bine cu mama ei.

În fiecare marți, miercuri și joi, fanii serialului ”Las Fierbinți” de la PRO Tv o vor putea admira pe frumoasa Anca Dumitra (31 de ani), în rolul Gianinei, fata naivă care încearcă mereu să țină pasul cu viața de la oraș.

”Vă așteptăm să fiți alături de noi și în acest sezon nou, care vine cu o surpriză pentru cei care ne urmăresc. Vom fi prezenți și în fiecare miercuri, nu doar marți și joi, așa cum deja v-am obișnuit”, a anunțat Anca Dumitra chiar înainte să fie difuzat primul episod din noul sezon.

Frumoasă, cu ochii mari și zâmbet de copertă, actrița de la Teatrul de Comedie își răsfață prietenii virtuali cu imagini provocatoare pe contul personal de Instagram. Pe lângă fotografiile cu lipici, Anca publică foarte des și poze de familie, reușind nu o dată să-și inducă fanii în eroare. Cel mai adesea, Anca apare alături de mama, fratele și nepoata ei. „Are o familie frumoasă şi, deşi mulţi au crezut că este vorba despre copilul Ancăi şi soţul acesteia, actriţa nu este căsătorită. Bărbatul alături de care apare în poze este fratele ei, iar fetița este copilul acestuia”, ne-au povestit surse din apropierea actriţei.

image
Anca Dumitra împreună cu mama eifoto: arhivă personală/Instagram

Fanii actriței au observat că Anca seamănă foarte bine cu mama ei. Aceiași ochi mari și același zâmbet fermecător.

Pe lângă episoadele din „Las Fierbinţi”, pe Anca o mai puteți vedea și la teatru. Actrița va juca vineri, 1 februarie, în piesa „Amadeus”, la Teatrul Metropolis. La acelaşi teatru, Anca joacă în „A douăsprezecea noapte”, „Jake şi femeile lui”, la Teatrul de Comedie în „Pescăruşul”, „Mult zgomot pentru nimic” şi „Totul în grădină”, la Nottara în „Mizantropul”, la Odeon în „Casanova”, „Kafka, 5 vise” şi la Teatrul Elisabeta în „Cum se face”.

Citește și:

Secretele actriţelor din «Las Fierbinţi»

„Ăsta e secolul nesimţirii, nu al vitezei!” Cum vede „Aspirina” din Las Fierbinți societatea actuală

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gheorghe turda
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gigi becali jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
Mihai Radu jpg
BeFunky collage (33) jpg
gigi becali jpg
copii andra catalin maruta1 png