De ziua lui, Luis Lazarus a rămas fără cadou de la iubită. Uite cum a fost la petrecere!

image
Luis Lazarus a împlinit sâmbătă 52 de ani

Omul de televiziune Luis Lazarus a sărbătorit sâmbătă 52 de ani, a primit multe cadouri de la prieteni, însă iubita lui a avut ghinion la cumpărături și încă așteaptă curierul întârziat. Ziua lui Luis Lazarus s-a lăsat cu multe surprize jurnalist care ne-a povestit cum se întreţine şi ce a primit de la oamenii dragi.

Chiar dacă e născut pe 12 martie, Luis Lazarus a ţinut să-şi serbeze ziua de naştere sâmbătă seara, pe 23 martie, la Cafeneaua Actorilor din Tineretului. El a fost înconjurată de prieteni şi de o mulţime de vedete care au ţinut să-l felicite şi să-i arate cât îl preţuiesc. „M-am sărbătorit nițel la Cafeneaua Actorilor, unde invitaţii mei au avut parte de bucate alese şi de o prezentare de modă. Am primit multe cadouri, printre care o defilare de modă în care iubita mea şi alte prietene au fost îmbrăcate foarte sexy. Iubita mea mi-a făcut comandă pentru cadou, dar n-a ajuns la timp, nici nu ştiu despre ce este vorba”, spune prezentatorul. „Îi fac cadouri tot timpul. În Las Vegas, unde am fost de curând, ne-am făcut cadouri două valize de diverse lucruri unul altuia”, ne-a spus povestit şi LouLou – Andrea Maria Lazăr, iubita omului de televiziune.

image
Tortul a avut forma unei valize imprimate cu globul pămânesc, deoarece Luis Lazarus și iubita lui, LouLou, sunt mari iubitori de călătorii

Luis Lazarus a avut invitaţi de soi şi un tort special

Printre invitaţi s-a numărat şi fiica omului de televiziune, Ana Lazarus (12 ani), care, ca în fiecare an, a fost lângă tăticul ei, dar şi interpreţii de muzică populară Elena Merişoreanu şi Mihai Constandache, „trăsnita” Raluca Guslicov, Costin Mărculescu, Ianna Novac şi soţul ei de la trupa Distinto, Tinos Elanios, Mihai Băjinaru, Lefter Orlando, Melisa, Horațiu Bosca, Emil Lassaria & Caitlyn, Nina Venus, oameni de afaceri şi politicienni, dar şi iubita lui. După ce toată lumea a făcut poze la panou, printr-o tehnică specială, s-a generat din acele imagini una imensă cu chipul sărbătoritului. Apoi a venit tortul în forma unei valize imprimate cu globul pămânesc, deoarece Luis Lazarus și iubita lui, LouLou sunt mari iubitori de călătorii.

image
Iubita lui Lazarus, lângă panoul dedicat sărbătoritului

Luis Lazarus: „E important cu cine îţi petreci timpul”

Click! a fost la petrecerea aniversară a lui Luis Lazarus şi a stat de vorbă cu sărbătoritul despre cadourile primite, părinţi şi cum se întreţine pentru a arăta atât de bine. 

Click!: Arăţi bine, ce faci pentru asta?

Andrea Maria Lazăr: Eu sunt de vină (zâmbeşte)!

Luis Lazarus: E important cu cine stai, cu cine îţi petreci timpul, cât de pozitiv eşti. Am mers ani de zile la sala de forţă, dar în urma unui nefericit accident pe care l-am avut la picior, n-am mai putut să merg la sală. Şi atunci am încercat să mă menţin cum am putut. Am avut un accident nasol de tot la un meci de fotbal. Am stat două veri în spital, operaţii, nici nu mi s-a refăcut nervul şi nici nu ştiu dacă se mai reface. Aşa sunt eu norocos, de la ADN. Tatăl meu pe la 60 de ani abia dacă-i mai dădea cineva 40.

image
Elena Merişoreanu şi Mihai Constandache s-au numărat printre invitaţi

Părinţii tăi au avut o poveste de dragoste mai aparte...

A fost ciudat, părinţii mei s-au întâlnit probabil doar să mă facă pe mine, apoi s-au despărţit şi nu şi-au mai vorbit niciodată. Au avut nişte supărări, mama s-a mutat din oraşul unde m-am născut, din Drobeta Turnu Severin şi ne-am mutat în Constanţa. A fost o poveste tragică de viaţă care a ieşit ciudat.

image
Luis Lazarus şi iubita lui sexy, LouLou

Anul trecut ziceai că vei candida la primărie.

Toată lumea se aşteaptă sau își imaginează că voi candida la o funcție. Anul trecut, o prietenă „paranormală” zicea că voi fi primarul general al Capitalei. Nu ştiu dacă voi candida vreodată la ceva, dar există o presiune puternică din partea publicului, pe Facebook, online, la TV, când am emisiune, primesc mesaje de la fani. Nu ştiu de ce nu am senzaţia asta, tocmai că sunt mai realist. Practic, conştientizez că atunci când candidezi, îţi pierzi deja într-o mare măsură credibilitatatea ca jurnalist. Ca să candidezi trebuie să ai un plan precis, o responsabilitate, nişte principii, să mergi pe o linie, să vezi până unde te duci şi cât poţi să faci. Pâna în momentul de faţă, lucrurile sunt destul de complicate cu candidaturile. Vom vedea ce se întâmplă. Urmează doi ani electorali, lumea candidează la tot felul de funcţii şi aşa vom vedea ce se va întampla până la urmă.

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
harry charles jpg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Podul suspendat peste Dunăre, de la Brăila FOTO: Radu Aramă
Steag NATO
image
image
image
image
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
maurice munteanu