Deces în familia Laurei Cosoi. «Bătrânețea și-a spus cuvântul»

Ultima actualizare:

    Laura Cosoi (34 de ani)foto: Arhiva Personală
Laura Cosoi (34 de ani)foto: Arhiva Personală

Laura Cosoi este îndoliată, după ce o persoană foarte apropiată ei s-a stins din viață în acest weekend (24-25 septembrie, n.r.). Actrița a mărturisit cu greu că, după o serie de probleme medicale, bunica ei de pe linia maternă a decedat.

Mama Jeni, cum o alinta ea, s-a stins după ce a fost internată la spital timp de o lună, alături de bunicul Laurei, cu câteva luni în urmă. „La începutul verii, părinții mamei au fost internați pentru o lună în spital ca să li se facă investigații! De atunci, drumurile la Brașov au fost multe. Bătrânețea și-a spus însă cuvântul și, din păcate, mama Jeni s-a stins weekend-ul acesta, când eu și Cosmin aveam să devenim pentru prima oară părinți spirituali pentru Gabriel și Diana! Oricât de greu mi-a fost, le-am fost alături, așa cum le vom fi întotdeauna! Acum sunt în drum spre Brașov, acolo unde va fi înmormântată mama Jeni”, a scris Laura Cosoi, pe blogul personal.

„Să o primească Bunul Dumnezeu pe mama Jeni în lumină! Noi, de aici, de pe pământ, nu o vom uita niciodată!”, a mai scris ea.

Laura a mărturisit că este a doua oară când o astfel de situație intervine în viața ei, în ultimele trei luni. „Despre zilele ce au trecut nu sunt multe de spus. Este deja a doua oară când trec prin asta, în ultimele 3 luni. La sfârșitul lui iunie, ne-am bucurat nespus să botezăm o fetiță minunată, doar că înainte cu câteva zile, unchiul meu drag și bun, Cătălin, și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Astfel, după înmormântare, am avut botezul micuței și apoi, imediat, o nuntă în familie”, a mai povestit vedeta pe blog. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
555 (10) jpg
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net