Decizia Ozanei Barabancea după ce a slăbit 60 kg: „Pentru mine, hrana e o prioritate”

6 decembrie 2018
image
Inainte - Ozana Barabancea

Jurata de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1) s-a transformat spectaculos după ce şi-a micșorat chirurgical stomacul. Ozana Barabancea a reușit în doar un an să scape de peste 60 de kilograme şi să-şi schimbe radical stilul de viaţă. Soprana învaţă acum să se menţină la greutatea ideală şi urmează să-i ajute şi pe alţii să-și schimbe viața.

După ce a slăbit rapid, Ozana Barabancea (49 de ani) a început să primească oferte pentru a promova haine, ochelari și diverse accesorii iar, mai nou, merge la cursuri de nutriție pentru a fi calificată să-i înveţe şi pe alţii să scape de kilogramele în plus. După intervenţia de micşorare a stomacului, din iunie 2017, vedeta şi-a schimbat semnificativ dieta. Ozana Barabancea face fitness aproape zilnic

Pentru a se menţine şi a arăta din ce în ce mai bine, jurata de la „Te cunosc de undeva” are o viaţă activă, cu ore de fitness aproape zilnic. Trecând printr-o operaţie bariatrică, Ozana a realizat cât de importantă e alimentaţia corectă şi echilibrată pentru noul ei stil de viaţă. Ea îşi doreşte să acumuleze cât mai multe informaţii despre nutriţia care te ajută să ajungi la greutatea ideală şi apoi să te menţii. Așadar, s-a înscris la niște cursuri acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi de Ministerul Educaţiei Naţionale.

image
Ozana Barabancea a devenit extrem de mondenă de când a slăbitfoto: Click!

„Arăt bine, ştiu! Am slăbit armonios. Dar simt că mai am unele lucruri de pus la punct. Şi anume cum să mănânc corect, astfel încât să păstrez ceea ce am obţinut. A trecut peste un an de la operaţie şi vreau să am noţiuni clare despre combinarea alimentelor. Ştiu că bariatricii au reguli stricte de alimentație şi un curs de tehnician nutriţionist e util. Voi învăța cele mai sănătoase combinaţii pentru a mă hrăni. Pentru mine, o bariatrică, hrana este o prioritate. Simt că am ales ce e bun. Am decis să urmez cursul de Tehnician Nutriționist de la «Fitness Education School», pentru că am nevoie de toate informaţiile pe care le pot acumula cât să ştiu să mă hrănesc corect şi sănatos”, ne-a mărturisit Ozana, care după absolvire îi va învăța şi pe alţii să slăbească. Acum un an, vedeta Antenei 1 povestea, pentru Click!, că își dorește să ajungă la greutatea pe care o avea în liceu.

image
Ozana Barabancea a devenit extrem de mondenă de când a slăbit
bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
5leona lewis insarcinata png
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg