Decizia radicală pe care Nicolae Botgros a luat-o după moartea soției

Ultima actualizare:

    Nicolae Botgros și regretata Lidia Bejenariu au fost căsătoriți aproape 50 de anifoto: arhiva personală
Nicolae Botgros și regretata Lidia Bejenariu au fost căsătoriți aproape 50 de anifoto: arhiva personală

Nicolae Botgros, renumitul dirijor de peste Prut, nu-și găsește liniștea nici la patru luni de la moartea soției sale, Lidia Bejenaru. Dirijorul a luat decizie drastică după ce și-a pierdut partenera de viață. Este hotărât să vândă apartamentul în care a locuit împreună cu regretata sa soție și se va muta la fiul său, Corneliu Botgros.

Dirijorul Nicoale Botgros, în vârstă de 68 de ani, este distrus după ce soția sa, femeia cu care a împărțit 50 de ani de viață, s-a stins în 26 iulie, diagnosticată cu cancer de colon. Nicolae Botgros a hotărât să scoată la vânzare apartamentul în care a stat cu regretata Lidia Bejenaru și să se stabilească definitiv la fiul său, Corneliu.


    Corneliu Botgros, alături de părinții săifoto: Facebook
Corneliu Botgros, alături de părinții săifoto: Facebook

“Stau la dânsul pentru că e vorba să mă mut acolo cu totul. E vorba să vând apartamentul și să-l dau, că n-am să pot trăi, îmi vine greu. Sunt multe amintiri acolo, e greu”, a declarat dirijorul Nicolae Botgros, la Antena Stars. Cunoscutul dirijor merge zilnic la mormântul femeii pe care a iubit-o, dar pe care a înșelat-o cu Anișoara Dabija, cu care are și un copil. „Merg când dă Dumnezeu și de două ori pe zi, și de trei ori, dar mă duc de două ori pe zi regulat. Am fost dimineață la 8 și ceva și acum am terminat repetiția și merg spre dânsa”, a mai spus dirijorul, chinuit acum de regrete târzii.

"Am viețuit împreună 50 de ani, o viață de om"

Lidia Bejenaru avea de mai mulți ani probleme de sănătate, cancerul de colon răspândindu-se în ultima perioadă la mai multe organe. La finalul lunii iulie, la 68 de ani, organismul artistei a cedat, după ce a suferit două operații. Nicolae Botgros și regretata Lidia Bejenaru au fost împreună 50 de ani, din relația lor rezultând și un băiat pe nume Corneliu. „Cu Lidia ne cunoaștem de la 15 ani. Am învățat la Soroca împreună. Am viețuit împreună 50 de ani, o viață de om. Două luni nu ne-au ajuns până la jubileu (n.r. nunta de aur). Nimeni nu a crezut, nici noi nu am crezut că problemele de sănătate sunt atât de grave. Noi am mers la o consultație, iar apoi la o investigație și, după asta, ni s-a propus să mergem la intervenție. Este vorba de cancer la colon, care se răspândește foarte repede. Peste câteva zile de la investigații s-a făcut intervenția. După prima operație noi am discutat, am glumit, am plimbat-o prin salon, dar după trei-patru zile a fost nevoie și de-a doua operație, pentru că ceva nu era în regulă”, a dezvăluit dirijorul Nicolae Botgros, într-un interviu acordat pentru emisiunea „Prima Oră”.

Fiul lui Nicolae Botgros, mesaj dur pentru amanta tatălui său. Și-a cunoscut surioara vitregă și face dezvăluiri sensibile

Nicolae Botgros, adevărul trist despre moartea soției: «În fiecare zi merg la cimitir și stau de vorbă cu ea»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
cub theo rose png
banner romeo dumitrache tată Jador png
banner gabriela cristea png
banner felicia filip png
image
actualitate.net
image
actualitate.net