Decizii de ultimă oră la «Românii au talent». Cum se va desfășura finala și când va avea loc


    Smiley și Bartoș,  gazdele show-ului
Smiley și Bartoș, gazdele show-ului

PRO TV face câteva modificări privind continuarea concursului ”Românii au talent”, la vreme de pandemie. Concursul va mai avea doar trei ediții: ultimele preselecții, pe 15 mai, una cu înregistrări, pe 22 mai, (în locul semifinalei) și finala, programată pe 29 mai.

Pe 22 mai, de la 20.30, unele dintre cele mai originale momente ale acestui sezon vor fi revăzute, într-o ediție specială. Telespectatorii vor avea ocazia de a revedea acrobații care i-au încântat, interpretări care i-au făcut să aplaude de acasă sau dansuri care i-au emoționat. Cine va convinge publicul și va reuși să obțină voturile acestuia pentru a câștiga premiul de originalitate, vom afla o săptămână mai târziu, adică în seara finalei, pe 29 mai.

PRO TV anunță că în marea finală vor participa concurenții care au reușit să obțină golden buzz-ul în acest sezon. Deci, în finala din 29 mai, se vor lupta pentru premiul de 120.000 de euro cei 10 concurenți care au primit buton auriu de la jurați, de-a lungul sezonului. Legat de faptul dacă finala va fi live sau înregistrată, paginademedia.ro a aflat că finala va fi un mix de imagini noi (chiar în direct) și imagini înregistrate.

Citește și:

«Românii au talent» sezonul 10. De două ori golden buzz în prima ediție, o premieră în istoria emisiunii

EXCLUSIV Viața Sienei Vușcan, așa cum nu ați văzut-o la PRO TV. Are doi frați adorabili, iar părinții ei sunt profesori în China

cub bianca dragusanu png
cub ioana nastase png
cub paula seling png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre