Declarație surprinzătoare a lui Mihai Onilă: «Fiica mea este vie, nu este moartă»

Ultima actualizare:

    Mihai și Adriana Onilă au rămas fără micuța Ioana Emily HopeFoto: arhivă personală
Mihai și Adriana Onilă au rămas fără micuța Ioana Emily HopeFoto: arhivă personală

În 24 noiembrie, unica fiică a lui Mihai Onilă, fost component al trupei Axxa, s-a stins din viață la doar 9 ani. Ioana Emily Hope a fost răpusă de o tumoare inoperabilă la cap.

La jumătatea anului trecut, familia a primit devastatoarea veste care i-a zdruncinat pe toți din temelii. Soția lui Mihai, Adriana, a observat, în una din zilele în care fusese să-și ia fiica de la școală, că Ioana avea pumnul stâng strâns și nu-l mai putea deschide, iar cu piciorul de pe aceeași parte mergea puțin târșâit. Părinții s-au gândit că ar putea fi vorba despre o mică paralizie, au sunat la medical de familie, care i-a sfătuit să meargă urgent la spital. Inițial, acolo I s-a spus că este bine, dar mama copilei a insistat, așa că investigațiile au continuat.


    Soția și fiica lui MihaiFoto: arhivă personală
Soția și fiica lui MihaiFoto: arhivă personală

Acum, la aproape patru luni de la moartea micuței, Mihai Onilă, care i-a șocat pe mulți cu tăria lui, a făcut câteva declarații de-a dreptul surprinzătoare, pentru Antena Stars. Fostul cântăreț din Axxa consideră că Ioana Emily Hope, asemenea tuturor oamenilor, este o bilă de energie, care nu dispare deodată cu moartea. Așadar, el a spus cu inima deschisă că fiica lui e vie, că și-a părăsit doar trupul lumesc și că nu a rupt comunicarea cu el.

"Este o lecţie pe care o învăţăm la şcoala vieţii: suntem creaţi de Dumnezeu, nemuritori aşa cum este Dumnezeu. Pământul este o şcoală unde noi luăm o uniformă. În timpul în care stăm pe Pământ învăţăm cum să fim mai bine şi cum să devenit entităţi perfecte. Niciun elev de la şcoală nu şi-a dorit să rămână în şcoală. Înainte să ne naştem şi după suntem ca nişte bile de energie. Fiica mea este vie, nu este moartă. Ea a lăsat trupul. Suntem entităţi energetice, prin energie putem pentru totdeauna păstra legături cu cei dragi. Noi de pe Pământ putem comunica cu cei care au plecat. Fetiţa mea îmi spune că mă iubeşte şi că este bine. Nu e nimic străin de sentimentele pe care le-aş avea când o strâng pe soţia mea în braţe. Voi dacă strângeţi pe cineva în braţe nu îi spuneţi că faceţi asta pentru că îl iubiţi, se simte asta. Comunicarea sufletească se traduce şi la nivel mental. Sunt om şi îmi doresc ca aici în trup să am liniştea necesară să fac ce trebuie să fac în misiunea mea. Există oameni mari şi oameni mici. Principiu şi-a ridicat vibraţia. Cu toţii sunteţi nişte morţi şi eu sunt mort din trecut. Ceea ce contează este prezentul care va crea viitorul", a spus Mihai Onilă. 

image
image
image
image
image
image
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png
image png