Declaraţii uluitoare ale profesoarei acuzate de moartea lui Szobi Cseh! EXCLUSIV

Ultima actualizare:
Cristiana vrea să se retragă din învăţământ
Cristiana vrea să se retragă din învăţământ

Pusă la zid pentru că ani la rând s-a luptat cu Szobi Cseh pentru sala de antrenament de la Şcoala gimnazială "Mexic", grăbindu-i astfel moartea, profesoara de sport Cristiana a făcut primele declaraţii după dispariţia cascadorului. Sătulă să fie acuzată că i-a făcut zile negre maestrului, tânăra a explicat că intenţia ei a fost doar să obţină un spaţiu exclusiv pentru elevii unităţii de învăţământ.

După moartea lui Szobi Cseh , admiratorii cascadorului i-au inundat pagina de socializare a profesoarei de sport cu mesaje acide în care o atacă dur pe Cristiana. De vineri, 1 august, de când maestrul s-a stins pe patul de spital, după ce a pierdut lupta cu cancerul, cadrul didactic a primit valuri de critici şi acuzaţii în care cei care l-au cunoscut pe marele actor îi pun în cârcă dispariţia lui Szobi Cseh. Aflată cu elevii în tabără la munte, profesoara de sport a avut timp să reflecteze asupra problemei şi a luat o decizie halucinantă. Cristiana a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre scandalul care s-a amplificat de când Szobi Cseh a murit.


    Cristiana vrea să se retragă din învăţământFoto: arhiva personală
Cristiana vrea să se retragă din învăţământFoto: arhiva personală

"Nu am avut de împărţit nimic cu nimeni. Sala de sport aparţine Şcolii Gimnaziale «Mexic» şi este în directa administrare a Primăriei de sector. Mă deranjează că sunt percepută ca principala cauză a morţii marelui cascador... l-am admirat întotdeauna, însă ceea ce făcea la momentul când eu am ales să fiu profesor în acea şcoală, nu avea nici cea mai mică legătură cu ceea ce a fost odată, iar oamenii nu stiu asta şi probabil ca nici nu sunt pregătiţi să afle. Mi-au ajuns doi ani de înjurături, panică şi scandaluri... oricum plec din învăţământ. Orice aş spune eu şi, credeţi-mă că întotdeauna am spus doar adevărul, din aceasta cauză deranjez amarnic, diploma mea şi medalia acordată de primarul Negoiţă pentru cel mai bun profesor din sector în acest an şcolar nu înseamnă nimic pe lângă premierea post mortem făcută domnului Szobi. Am primit mesaje de genul «Tu l-ai omorât pe marele Szobi Cseh, nemernico!» pe care un om normal la cap nu le-ar scrie", ne-a mărturisit Cristiana.

Aceasta este sala pentru care Szobi Cseh a dus un adevărat război al nervilor cu profesoara de sport
Aceasta este sala pentru care Szobi Cseh a dus un adevărat război al nervilor cu profesoara de sport

Profesoara de sport a intrat în scandal cu Szobi Cseh în urmă cu doi ani când a cerut întreaga sală de sport, unde maestrul desfăşura antrenamentele cu fundaţia "Gladiatorul", doar pentru elevii unităţii de învăţământ. A făcut memorii, ba chiar a protestat în stradă pentru a obţine dreptul exclusiv asupra spaţiului. Aflat la vremea respectivă în spital, la începurtul tratamentului cu citostatice, Szobi Cseh a primit direct la Instuitutul Fundeni o scrisoare oficială în care era informat că va trebui să părăsească spaţiul. A primit o altă sală, într-un centru sportiv, însă încăperea s-a dovedit prea mică pentru echipamentele pe care cascadorul le avea în sala de antrenament de la şcoala Mexic. Deşi avea dureri cumplite şi mergea în cârje, maestrul s-a dus personal să amenajeze noul spaţiu de antrenament, medicii interzicându-i la acel moment să facă efort.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net