Deea Maxer, adevărul despre complicațiile de la cezariană: «Am avut hemoragie, a durut îngrozitor»

image
Deea Maxer a devenit de curând și mămică de fetiță Foto: Arhivă personală

Deea și Dinu Maxer au devenit recent din nou părinți, de data aceasta și de fetiță, cuplul mai având împreună un băiețel pe nume Andreas. Totuși, ceidoi și-au dorit neapărat și o micuță, a cărei venire pe lume au așteptat-o cu sufletul la gură și pentru care sunt extrem de recunoscători și fericiți, chiar dacă nașterea în sine a venit la pachet și cu câteva probleme și complicații pentru mămica Deea.

Micuța Maysa Maria Maxer a venit pe lume în data de 18 octombrie, Deea alegând să nască puțin mai devreme, prin cezariană, la îndrumarea medicilor, din cauza unor probleme medicale. Fetița a decis să vină pe lume însă și mai repede decât ora stabilită, soției lui Dinu Maxer rupându-i-se apa în timpul nopții, pe la ora 2, și având ulterior și o desprindere de placentă. Deea a povestit prin ce probleme a trecut în timpul operației de cezariană, dar a subliniat și minunatul moment în care s-a întâlnit cu micuța ei, care a primit numele Maysa Maria. 

Cu ce probleme s-a confruntat Deea Maxer la cea de-a doua naștere

„Am avut o durere de spate incredibilă pe care n-am crezut că o voi avea vreodată. Am simțit ce înseamnă instalarea unui travaliu. Am crezut cp ori am o criză de rinichi ori în seara aia mi se rupe apa și nasc. Criza de spate s-a lăsat cu frisoane cumplite. Țipam, Dinu nu știa ce să îmi facă, mă durea îngrozitor. La ora două jumate mi s-a rupt apa (..) Contracțiile erau atât de dese încât aveam riscul de rupere a uterului. Mă așteptam să nu fie o operație ușoară pentru că eu aveam și varice interne”, a început Deea Maxer să povestească întreaga întâmplarea cu nașterea, pe platforma YouTube. 

image
Deea Maxer a întâmpinat probleme în timpul operației de cezariană

Ajunsă la spital, Deea și cadrele medicale au încercat să dea de doamna doctor care a operat-o pe vedetă, care avea în plan să se întâlnească cu aceasta abia de dimineață în acea zi. Aceasta a venit în fugă la spital să asiste la venirea pe lume a Maysei, iar Deea a povestit emoționată cum și Dinu a participat la operație, chiar dacă se simțea rău în ziua cu pricina.

Deea Maxer a făcut hemoragie internă în timpul operației de cezariană 

„A plâns cum a venit pe lume  (fetița ei, Maysa n.r). Eram amețită de la ce mi-au administrat și mi-au pus-o la obraz și mă gândeam: e a mea! Eram atât de șocată. A fost un moment senzațional. Când au pus-o lângă mine s-a liniștit, nu a mai plâns și mi s-a părut o conexiune incredibilă. După au luat-o și au dus-o la neonatologie.

Deea Maxer a întâmpinat complicații la venirea pe lume a fetiței ei, Maysa  jpeg
Deea Maxer a întâmpinat complicații la venirea pe lume a fetiței ei, Maysa

Și aici a început teama. Operația a mai durat încă o oră și. Pentru că mie mi s-au spart varicele de pe organele interne. Varice pe care eu le aveam și s-au agravat în timpul sarcinii. Au început să se spargă și au dat într-o hemoragie pe care doamna doctor a reușit să o țină în frâu. Ziua și noaptea aceea am petrecut-o la reanimare, iar a doua zi s-a încercat ridicarea mea din pat. A fost foarte grea pentru că aveam drene. Am avut amețeli, înfundat de urechi, tensiune, glicemie mică etc. (..) A durut îngrozitor”, a mai povestit Deea întreaga întâmplare.

După operația cu probleme însă, recuperarea acesteia nu a durat mult și la câteva zile a putut merge deja acasă cu micuța pe care o adoră și pentru care întreg sacrificiul a meritat din plin. 

image
Foto: Arhivă personală
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
index (1) webp
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png