Deea Maxer nu mai poate avea copii! A vorbit despre complicațiile care i-au pus viața în pericol când a născut

image
Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii: băiețel și fetițăFoto: Instagram

Deea Maxer a născut pentru a doua oară în luna octombrie a anului 2019 o fetiță adorabilă care a primit numele Maysa și care a întregit familia. Totuși, soția lui Dinu Maxer a trecut prin clipe de coșmar în timpul operației de cezariană, pentru a ajunge la aceste momente de fericire, când s-a văzut mămica a doi copii.

Artista a povestit despre problemele întâmpinate atunci în sala de nașteri, când viața sa a fost în pericol. Aceasta a dezvăluit că, în urma complicațiilor apărute la momentul respectiv, nu mai poate avea copii în viitor. 

Deea Maxer nu mai poate avea copii după episodul neplăcut de la ultima naștere

Cei doi soți au fost invitați în platoul emisiunii Agenția VIP, unde vorbit despre episodul neplăcut care s-a întâmplat la nașterea fetiței lor. „Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate am fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină”, a declarat Deea Maxer.

Dinu Maxer nu și-a lăsat soția singură nicio secundă și a stat alături de ea în timp ce medicii se chinuiau să-i oprească hemoragia. „Eu am fost acolo și am ținut-o de mână. Cu un ochi mă uitam la patul operator”, a spus Dinu Maxer.

image
Micuța Maysa a venit pe lume în luna octombrie a anului 2019

Cu ce probleme s-a confruntat Deea Maxer în timpul operației de cezariană

Deea Maxer a povestit cu ce probleme s-a confruntat în timpul operației de cezariană, atunci când a adus pe lume o fetiță, în luna octombrie a anului trecut. „Mă așteptam să nu fie o operație ușoară, mai ales că aveam varice interne. Am intrat în sală, m-au dezbrăcat, m-au urcat pe masa de operație. M-au conectat la aparate. M-au întins pe pat, nu mi-am mai simțit picioarele. Eram stresată pentru că îmi doream ca Dinu să participe la operație, dar din cauză că se simțea rău renunțase.A rămas pe hol cu ai mei. Când mă uit apoi, pe cine văd? Pe Dinu. Mi s-a pus un nod în gât. I-am auzit plânsetul și doamna doctor a spus: bună dimineața și bine ai venit pe lume! S-a întâmplat la 6:54 de minute. După ce au înfășat-o, mi-au adus-o la obraz. Mă uitam la ea în gol așa, nu realizam. La un moment dat, mi-a fost frig, aveam frisoane.

A fost un moment senzațional, n-o să îl uit. Când a pus-o lângă mine, s-a mai liniștit, n-a mai plâns. Din momentul acesta, operația a mai durat încă o oră și. Mi s-au spart varicele de pe organele interne. Am avut o hemoragie. Au lucrat doi medici plus domnișoara rezidentă. Aveam la un moment dat opt pense în burtă. Mi-aduc aminte că mă gândeam cât mai durează. Într-un final, m-au cusut. Dinu a ieșit din sală. M-au dus apoi la Reanimare”, a mai povestit Deea Maxer, recent. 

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
7 front elvetianca pensiune jpg
image png
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png