Deea și Dinu Maxer au stabilit data botezului fetiței lor! «Tortul e comandat de un an de zile și are tematică "Lebăda"»

Ultima actualizare:

    O creștinează pe micuța Maysa pe 13 septembrieFoto: Arhiva personală
O creștinează pe micuța Maysa pe 13 septembrieFoto: Arhiva personală

Pandemia nu le-a afectat doar proiectele artistice ci și un eveniment pe care îl așteptau cu nerăbdare, mai precis botezul celui de-al doilea copil. Deea (30 ani) și Dinu Maxer (46 ani) au avut parte de o vară fierbinte la mare și imediat ce se vor întoarce de pe litoral, își vor creștina micuța, pe fetița lor Maysa Maria care are acum 9 luni.

Inițial, botezul Maysei ar fi trebuit să aibă loc pe 4 aprilie însă din cauza crizei și a pandemiei cauzată de Coronavirus, planurile le-au fost date peste cap. Acum totul s-a reconfigurat și soții Maxer abia așteaptă evenimentul chiar dacă de la 130 de invitați, câți ar fi trebuit să aibă pe 4 aprilie, acum, pe data de 13 septembrie, petrecerea va fi una mai restrânsă, cu doar 50 de persoane.

O creștinează pe micuța Maysa pe 13 septembrie

Deea Maxer și Maysa
Deea Maxer și Maysa

“Am stabilit botezul Maysei. A fost amânat din 4 aprilie în 13 septembrie. Nu am vrut să fim doar noi în biserică cu nașii. Țineam neapărat să fie și părinții. Așadar am așteptat relaxarea restricțiilor. Iar apoi a venit contractul la mare la care nu putem renunța, fiind singurul venit în această perioadă. Vom face botezul pe data de 13 septembrie. Atât slujba de creștinare cât și petrecerea. Va avea loc în Cernica pe malul lacului. Vom fi doar 50 de persoane, familia și prieteni foarte apropiați. Ne-a fost greu să îi selectăm, în aprilie aveam inițial 130 invitați. Maysa va avea două perechi de nași. O vom boteza Maysa Maria. Va avea la botez 11 luni. Iar apoi, în octombrie când împlinește un an, ii vom rupe turta la o petrecere în curtea nașilor, un eveniment restrâns”, ne-a povestit Deea Maxer pentru Click!

Chiar dacă are multe pe cap, este la mare, muncește alături de Dinu și sunt și cu cei doi copii după ei, fără bonă, Deea Maxer reușește să se ocupe de tot. De o lună de zile organizează și face liste pentru petrecerea de botez a Maysei, tortul fiind comandat chiar imediat după nașterea fetiței, la fel și rochia de petrecere a mămicii. Chiar și nașii au fost aleși pe sprânceană și fac parte din familie.

“Nașii de botez ai Maysei vor fi fratele lui Dinu și cumnata mea (deci tot Maxeri) și un alt cuplu, foarte buni de prieteni. Mă ocup deja de organizare, cam de o lună. Am toți invitații confirmați. Aranjamentele vor fi albe, totul alb, amenajat în jurul piscinei pe malul lacului Cernica (Pheonix Cernica). Vom avea ursitoare din folclor, șapte la număr, animatori pentru copii, cu un colț de joacă special pentru ei. Tortul e comandat de un an de zile și are tematică "Lebăda". Maysa înseamă în arabă - grațioasă, elegantă. Iar încă din burtică am asociat-o cu o lebădă, ca semnificație. Imediat după naștere, când m-am apucat de organizare botez, am comandat și tortul Maysei, cu gândul că trebuia să facem petrecerea pe data de 4 aprilie, la fel și rochia mea. Vom cânta la botez și vom filma un clip la piesa "Dacă ai băiat și fată" pe care am compus-o în izolare în timpul pandemiei.

La botez avem invitați și alți colegi care ne vor cânta. Vom avea Dj dar și momente muzicale cu Florin Grigore (muzică populară), Fabian Sanchez (artist columbian) - muzică latino, Tarek Adam muzică orientală iordaniană dar și Boby, finul și vecinul nostru, artist de muzică de petrecere și manele. Boby a lansat împreună cu Dinu o piesă. O nouă variantă la hitul “Te blestem să-ți fie bine”. 

a mai adăugat Deea Maxer pentru Click!

Dinu și Deea Maxer mai au împreună un băiat, pe Andreas, în vârstă de 9 ani, care le-a moștenit talentul muzical.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net