Delia, 20 de ani de carieră sărbătoriţi într-un mare stil!

Ultima actualizare:

    Delia a împinit 20 de ani de carieră
Delia a împinit 20 de ani de carieră

Se poate spune că Delia Matche este una dintre solistele de top, care a reuşit în ultima vreme nu numai în cariera muzicală, dar şi în televiziune şi afaceri. Delia a făcut nişte mărturisiri la TVR1 care te vor lăsa mască, iar Click! îţi prezintă şi cea mai mare reclamă din Bucureşti cu ea!

Am putea spune că este şi anul Deliei (36 de ani), care împlineşte 20 de ani de carieră, din momentul în care s-a lansat cu Nick în trupa N&D, formaţie cu care a făcut furori cu piese care se cântă şi azi. Solista l-a primit acasă la ea pe Radu Andrei Tudor de la TVR 1, pentru un interviu exclusiv ce se va difuza la „Pulsul zilei”, marţi, 9 octombrie, de la ora 19.00. Am aflat că printre întrebările puse a fost şi una specială. Delia a fost întrebată „care a fost cea mai bună greşeală din viaţa ei” iar  solista  a răspuns că „plecarea din N&D”. Tot în acest interviu a mai mărturisit că nu vrea o carieră internaţională şi că ar vrea să reatrăiască ziua nunţii. Ce a povestit mai departe veţi vedea numai urmărind „Pulsul zilei”, de la ora 19.00, interviul fiind luat de Radu Andrei Tudor şi făcut chiar în casa de fiţe a Deliei, printre tablourile acesteia.

O reclamă de 20 de metri

Delia are multe surprize pentru fanii ei şi una dintre acestea este spectacolul „Acadelia”, un show cu meniu curajos care va avea loc pe 14, 15 și 16 noiembrie, la Sala Palatului. În plus, Delia îşi continuă cariera ca şi jurată la „X Factor” de la Antena 1, şi lansează hit după hit, cel mai recent fiind ”Despablito”.

Solista a devenit şi mătuşă anul trecut în decembrie, şi e pe cale să se întâmple din nou, căci sora ei Oana a anunţat că e însărcinată din nou. Ultima dar nu cea din urmă ispravă a ei a fost faptul că a înregistrat o piesă pentru reclama la o telefonie mobilă şi apare şi în acesteam, tot cântând. Zilele trecute ne-a căzut ochii pe un afiş de pe Calea Victoriei, un poster pe un bloc cu 10 etaje, deci un afiş de peste 20 de metrii în care solista face reclamă la firma de telefonie mobilă.

Delia continuă să cânte, să scoată piese noi, să filmeze videoclipuri şi să participe la şedinţe foto. Nu se ştie cât va mai dura cariera în televziune, însă sigur oferte în domeniu are. Să nu uităm că a participat la „Dansez pentru tine” de la Pro Tv sau că a înregistrat alături de Smiley piesa de pe coloana sonoră de la telenovela „Secretul Mariei. 

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg