Delia a roşit! Ce făcea Bendeac când vedea clipul ei: "Ne ajutam cu ce aveam"

Ultima actualizare:

    Delia a fost şocată de mărturisirea lui BendeacFoto: Captură video youtube
Delia a fost şocată de mărturisirea lui BendeacFoto: Captură video youtube

Actorul Mihai Bendeac (34 ani) i-a făcut Deliei Matache (35 ani) o mărturisire care a uluit-o, în pauza emisiunii în care ambii au rolul de membrii ai juriului, Iumor. Mihai Bendeac s-a atins de mai multe ori, în zona intimă, pe clipul piesei "Vreau sa plang", al trupei N&D, este confesiunea pe care Delia nu a putut-o crede sau, mai bine spus, a refuzat să o creadă.

În timpul unei pauze de la preselecţiile emisiunii TV, Bendeac a făcut o dezvăluire care a şocat-o pe Delia. Acesta i-a spus că, în perioada în care trupa N&D era în vogă, se îndrăgostise de o brunetă dintr-un clip al trupei. Ori de cate ori o vedea la tv, Mihai Bendeac se dezbraca şi se atingea. Dezvăluirea picantă a fost făcută de faţă cu cealălalt membru al juriului, Cheloo , care a fost mai mult decât amuzat de confesiunile intime ale lui Bendeac.

Actorul a recunoscut că avea un număr de femei pe care le considera foarte atrăgătoare şi pe a căror imagine  o folosea în scopuri mai puţin ortodoxe, potrivit ciao.ro. O altă preferată a lui Bendeac era Dj. Wanda care obişnuia să mixeze topless în cluburi. "I-am mulţumit pentru cele o sută şi ceva de orgasme pe care mi le-a oferit fără să ştie. Îmi plăcea pentru că noi nu aveam internet şi pornografie online. Trebuia să ne… ajutăm cu ce aveam. Era spirtul Mona cu asistenta aia...", le-a povestit, fără jenă, Mihai colegilor săi de platou care îl priveau uimiţi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net