Delia, după şase sezoane «iUmor»: «Pot să devin psiholog fără probleme!»

image
Delia este jurat «iUmor» de şase sezoaneFoto: Antena 1

Delia a învăţat să asculte oamenii după şase sezone în juriul emisiunii "iUmor" de la Antena 1 şi să pregăteşte pentru noi momente. Filmările pentru cel de-al şaptelea sezon sunt în plină desfăşurare în aceste zile, astfel cã cei trei juraţi, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au apucat sã îşi facã deja o impresie despre ce se va vedea în aceastã toamnã la tv.

Delia a revenit din vacanţă direct la filmările "iUmor". "După o binemeritată pauză, noi, cei trei juraţi, ne-am întors la masa juriului cu forţe proaspete, suntem puşi pe distracţie şi sperăm să aducem în casele telespectatorilor voie bună. Suntem extrem de fericiţi că în ultimele cinci zile am întâlnit concurenţi minunaţi şi lucrul ăsta este «dătător» de speranţã!”, a glumit Mihai Bendeac. Delia a completat şi ea, râzând: „Eu mă îmbogăţesc spitirual şi peste încă două sezoane pot să devin psiholog, fără probleme!”.

image
Cheloo, Delia şi Mihai Bendeac, juraţii "iUmor"

Stanp up, magie, mimă şi imporvizaţie în noul sezon "iUmor"

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!Cei care consideră că au umor și că pot face o țară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată perioada audițiilor ”iUmor”, pe http://casting.a1.ro/iumor/.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Delia, adevărul despre participarea la “Asia Express”

Delia a cheltuit 9.200 de dolari pe ținutele purtate de ziua ei! Ce cadouri amuzante a primit

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub larisa iordache png
Șoșoacă la protestul AUR Piața Victoriei 2 octombrie 2022 FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Deputatul Andrei Guruliov  Foto captură The Mirror
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png