Delia, după şase sezoane «iUmor»: «Pot să devin psiholog fără probleme!»

23 august 2019
article img
Delia este jurat «iUmor» de şase sezoaneFoto: Antena 1

Delia a învăţat să asculte oamenii după şase sezone în juriul emisiunii "iUmor" de la Antena 1 şi să pregăteşte pentru noi momente. Filmările pentru cel de-al şaptelea sezon sunt în plină desfăşurare în aceste zile, astfel cã cei trei juraţi, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au apucat sã îşi facã deja o impresie despre ce se va vedea în aceastã toamnã la tv.

Delia a revenit din vacanţă direct la filmările "iUmor". "După o binemeritată pauză, noi, cei trei juraţi, ne-am întors la masa juriului cu forţe proaspete, suntem puşi pe distracţie şi sperăm să aducem în casele telespectatorilor voie bună. Suntem extrem de fericiţi că în ultimele cinci zile am întâlnit concurenţi minunaţi şi lucrul ăsta este «dătător» de speranţã!”, a glumit Mihai Bendeac. Delia a completat şi ea, râzând: „Eu mă îmbogăţesc spitirual şi peste încă două sezoane pot să devin psiholog, fără probleme!”.

article img
Cheloo, Delia şi Mihai Bendeac, juraţii

Stanp up, magie, mimă şi imporvizaţie în noul sezon "iUmor"

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!Cei care consideră că au umor și că pot face o țară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată perioada audițiilor ”iUmor”, pe http://casting.a1.ro/iumor/.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Delia, adevărul despre participarea la “Asia Express”

Delia a cheltuit 9.200 de dolari pe ținutele purtate de ziua ei! Ce cadouri amuzante a primit