Delia e deja celebră, dar îl mai știi pe Nick de la N&D? Iată cu ce se ocupă în prezent

simeon stalpnicul png
Nick și Delia, pe vremea când N&D rupea top-urile muzicaleFoto: Arhiva Click!

Ani de zile, Delia şi Nick au cântat în trupa „N&D” refrene care au devenit celebre şi sunt fredonate şi azi. În 2007, formația s-a destrămat, însă fanii nu i-au uitat. Delia este celebră, dar despre fostul ei coleg nu toată lumea știe ce mai face. Click! îți spune cu ce se ocupă Nick, la 10 ani de când a renunțat la N&D.

În 1999 a apărut pe piaţa muzicală din România o trupă care avea să facă istorie. Aceasta s-a numit „N&D” şi din componenţă făceau parte Nicolae Marin şi Delia Matache. Împreună au dat lovitura încă de la debut şi au cântat  melodii care sunt şi acum pe buzele fanilor, precum „Nu pot să te uit”, „Vino la mine” sau „Vreau să plâng”. După mii de concerte, apariţii televizate şi cinci albume lansate cei doi se despart în 2003. Delia încearcă o carieră solo şi îi reuşeşte, însă Nick, pentru o perioadă nu vrea să renunţe la trupă. Astfel că după ce Delia merge pe cont propriu, Nick încearcă să îi găsească o înlocuitoare. În 2003 încearcă să resusciteze trupa cu Deea şi în 2006 încearcă cu Mihaela Zieger. Au mai fost şi alte încercări, ultima fiind cu Beatrice Apostu, fostă participantă la “Vocea României”, însă Nick renunţă la idee şi începe să cânte solo. 

În prezent, are nenumărate concerte în care vine însoţit de dansatoare şi încearcă să facă show ca în vremurile bune. Când nu cântă şi nu e în studioul de înregistrări, Nick e familist convins. El și soția lui, Cătălina, au împreună o fiică de 10 ani, Andreea, care de multe ori îl însoţeşte la concerte şi la repetiţii.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
plaje largite mamaia jpeg
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png
Margot Robbie și Ryan Gosling jpg
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg