Delia explică de ce e mai scumpă decât Rihanna: 690 de lei, un bilet la concertul de Crăciun!

Ultima actualizare:
Cel mai scump bilet la concertul Rihannei a fost 648 de lei
Cel mai scump bilet la concertul Rihannei a fost 648 de lei

Fanii au luat foc când au văzut preţurile biletelor puse deja în vânzare, pentru spectacolul "Delia's Winter Wonderland", care va fi pe 5 decembrie, la Teatrul Naţional

Fenomenul Delia stârneşte şi extaz, şi controverse. Cea mai prolifică solistă autohtonă la ora actuală, datorită hit-urilor lansate pe bandă rulantă, cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, Delia (34 de ani) se reinventează de la concert, la concert şi încearcă să-şi mulţumească fanii de toate vârstele. Ei bine, recent a cam reuşit să îi supere şi asta la puţin timp după ce a anunţat spectacolul intitulat "Delia's Winter Wonderland", care va avea loc pe 5 decembrie, la Teatrul Naţional. Preţul biletelor este cauza, şi asta pentru că cel mai ieftin este 490 de lei, iar cel mai scump, 690 de lei. Mulţi fani "s-au răsculat" pe reţelele de socializare ale artistei şi au adus în discuţie concertul Rihannei, care a avut loc pe 14 august, în Piaţa Constituţiei din Capitală. La show-ul lui Riri, cel mai scum bilet a fost 648 de lei, iar cel mai ieftin, 172.


    Cel mai scump bilet la concertul Rihannei a fost 648 de lei
Cel mai scump bilet la concertul Rihannei a fost 648 de lei

Delia: "La Rihanna intrau 70.000 de oameni, la TNB, 700"

Vizibil deranjată de comentariile răutăcioase, Delia a luat atitudine pe Facebook şi le-a răspuns celor care o acuză că e prea scumpă. "La Rihanna intrau 70.000 de oameni, la TNB intră 700. Punct! Sala mică, chiria mare, plus set up foarte foarte scump! E o investiţie fără profit! E vorba despre o experienţă complexă, nu doar un simplu spectacol. Luxury food and drinks (mâncare şi băutură exclusiviste), înainte şi după show, after-party în Nuba (n.r. club în Bucureşti), cadouri şi multe surprize! Un spectacol accesibil e cel de la Sala Palatului, din luna martie", a punctat Delia. Aşadar, cei care se vor încumeta să scoată din buzunar atâta bănet înainte de Crăciun, nu vor asculta muzică pe burta goală, ci vor avea aperitive gourmet, sushi şi şampanie scumpă.

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net