Delia face 60.000 € din patru cântări de Revelion

18 decembrie 2017
simeon stalpnicul png
Delia cântă în mai multe locuri din Bucureştifoto: arhiva personală

Are un show fantastic şi piese pe măsură, aşa că nu-i de mirare nici tariful piperat, dar nici numărul mare de spectacole pe care le are de Revelion. Delia va cânta în Bucureşti, în 4 locaţii, şi va încasa 60.000 de euro. Bani cu care ar putea să-şi cumpere un bolid de lux.

Decembrie este una dintre cele mai profitabile luni pentru cântăreţele autohtone, iar Delia Matache (35 de ani) are agenda plină şi se situează în topuri. Şi în topurile muzicale, dar şi în topurile încasărilor. Nici mai mult, nici mai puţin de patru concerte va susţine în noaptea dintre ani, iar ca să nu clacheze din cauza distanţei, artista a ales doar Capitala, nu şi oraşe din împrejurimi. După cum se ştie, tariful solistei este de 12.000 de euro pentru un concert obişnuit, iar pentru cele speciale, cum sunt acestea, de Revelion, suma se măreşte cu 3.000 de euro.

La un simplu calcul, după maratonul de Anul Nou, Delia va pleca acasă cu echivalentul unei maşini de lux, de exemplu, un BMW X6. Sau, având în vedere că ea este mare amatoare de călătorii, aceasta ar putea să stea doar în vacanţe exotice până la următorul Revelion. ”Rămâi cu bine”, ”Da, mamă”, “Cine m-a făcut om mare”, ”Fata lu tata” sunt doar câteva dintre hit-urile care se vor putea auzi în patru ballroom-uri din Bucureşti, unde celebra blondină va înveseli toţi petrecăreţii. Totuşi, suma aceasta, de 60.000 de euro, nu reprezintă totalul pe luna decembrie, întrucât  în afară de cele 4 show-uri de final de an, artista a mai avut şi alte concerte în “luna cadourilor”. 

Lidia Buble are 3 concerte de Anul Nou

simeon stalpnicul png

Iubita lui Răzvan Simion, de la “Neatza cu Răzvan şi Dani”, are şi ea un decembrie plin. Lidia Buble (24 de ani), care cântă mai nou cu trupă de instrumentişti, de când a lansat piesa “Cămaşa”, are în decembrie 10 concerte, plus alte 3 pe care le va susţine în noaptea de Revelion. S-ar părea că tariful Lidiei pentru noaptea dintre ani este de 4000 de euro pentru o cântare, însă banii se împart cu instrumentiştii şi cu dansatoarele, dar şi cu oamenii din echipa solistei. 12.000 de euro nu sunt însă de ici, de colo.   

Andreea Bălan face 44.000 € doar în decembrie 

simeon stalpnicul png

Jurata de la “Te cunosc de undeva” (Antena 1) e una dintre artistele extrem de solicitate în ultima lună din an. Andreea Bălan (33 de ani) va merge prin ţară cu show-ul  ”Fantezia de iarnă”, alături de echipa ei de dansatori. Numai în decembrie a avut antamate 12 spectacole, opt în ţară şi patru de Revelion, două, în Bucureşti, două, la Seciu, Prahova. Pentru un program, tariful Andreei Bălan e de 2.700 de euro, iar preţul se dublează de Revelion, astfel că, la un simplu calcul, aflăm că solista va încasa într-o lună aproximativ 44.000 de euro. 

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
minodora png
Moartea lui Michael Jackson era aproape inevitabilă! Dezvaluirile din cadrul autopsiei sale arata starea groaznică în care se afla Regele Pop la momentul morţii sale jpeg
irina iubit 1 jpg
ruby goala click jpeg
0C8A2914 JPG
andre JPG