Delia, în paradisul din Maldive. Cum arată în costum de baie, după dietă și fitness

Ultima actualizare:
Delia se mândrește pe Instagram cu noua ei siluetă
Delia se mândrește pe Instagram cu noua ei siluetă

Delia a renunțat la ținutele ei largi și oversized cu care ne-a obișnuit în ultima perioadă și le-a înlocuit cu costumul de baie pentru vacanță.

Cântăreața și soțul ei, Răzvan Munteanu, se relaxează în Maldive, departe de frig și de toată nebunia din țară în legătură cu coronavirusul. Mai mult decât atât, după ce i s-a tot reproșat că se îmbracă destul de ciudat de la o vreme și deloc feminin, jurata de la iUmor le-a arătat admiratorilor săi că poate fi și sexy. Mai ales acum, de când a anunțat că urmează o dietă sănătoasă și că a început și să frecventeze sala de fitness.


    Delia, în vacanță în MaldiveFoto: Instagram
Delia, în vacanță în MaldiveFoto: Instagram

Delia își etalează posteriorul, după dietă și fitness 

Delia și-a luat antrenor personal, care a pus-o la treabă și, dacă înainte se tot glumea pe seama ei că mănâncă toate prostiile, fiind mereu zărită mâncând pe furiș și în timpul filmărilor, acum artista poate să le dea peste nas cârcotașilor: s-a apucat să mănânce sănătos!

Delia, în vacanță în Maldive
Delia, în vacanță în Maldive

Și rezultatele se văd! Aceasta a publicat câteva poze din „paradisul” în care își face vacanța, iar imaginile în bikini nu trădează niciun pic de celulită. Acest lucru de la jogging, bicicletă și ce-a mai anunțat artista că face cu strictețe de ceva vreme.

Nu este exclus ca Delia să fi apelat și la ajutorul tehnologiei medicale pentru a scăpa de celulită, însă cert este că acum își expune mândră posteriorul pe Instagram.

Publicarea imaginilor sexy de la plajă a costat-o însă pe vedetă! Pe site-urile de specialitate, locația unde se află cântăreața și soțul acesteia nu este deloc una ieftină. Prețul variază între 15.000-20.000 de dolari timp de 10 nopți, doar cazarea! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem Patriot în Polonia FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Chris Martin jpeg
anca molnar colaj instagram jpg
banner theo rose png
Banner Mihai Traistariu
Coldplay FOTO Profimedia jpg
jador oana ciocan colaj facebook jpg
banner Gina Pistol
banner Paula Iorga
image
actualitate.net
image
actualitate.net