Delia, interviu sincer despre viața în lumina reflectoarelor: „Să fii criticat doar pentru că ești persoană publică”

Ultima actualizare:

    Delia a explicat cum face față criticilor din onlineFoto: Arhivă personală
Delia a explicat cum face față criticilor din onlineFoto: Arhivă personală

Delia a oferit recent un interviu în care a vorbit despre expunerea mediatică și de efectele negative care vin odată cu aceasta. Cântăreața susține că s-a obișnuit să fie „luată în vizor”, însă spune că nu e normal „să fii criticat doar pentru că ești persoană publică”.

Delia a devenit cunosută încă de pe vremea când cânta alături de Nick în N&D, fiind în mare vogă și atunci, dar și acum. Tot succesul vine la pachet însă și cu o expunere care uneori are dezavantaje însă, spune artista. Jurata de la iUmor a vorbit despre „hate-ul” din online și a explicat cum a învăţat să facă faţă acestui val de judecăţi. Când îi este cel mai greu, se gândește la perioada copilăriei.

De asemenea, vedeta a abordat și subiecte tot mai prezente și discutate în perioada contemporană. Delia a explicat cum se raportează ea la preconcepţiile promovate pe social media, locul care a devenit o a doua „realitate”, cum ar fi ideile nocive legate de greutatea corporală, rolul femeii în societate sau orientarea sexuală.Delia Matache (39 de ani) și-a început cariera încă din anii ’90, pe vremea când era doar o puştoaică. Iată ce spune acum despre acele vremuri și cum i-a influențat acest lucru viața.

„A fost totul ca un rollercoaster! Şi clar că nu conştientizam 100% ceea ce mi se întâmpla, nu era chiar cea mai matură vârstă. Dar m-am bucurat de fiecare etapă, nu m-am luat niciodată prea în serios, am trăit şi trăiesc fiecare perioadă din cariera mea la intensitate maximă, să „make the most out of it“ (n.r. – să profit de tot la maximum). A fost o perioadă fericită – practic, îmi îndeplineam visul de a fi pe scenă de devreme şi era important pentru mine”, a spus aceasta într-un interviu pentru „Weekend Adevărul“.În aceeași notă, Delia și-a amintit cu plăcere și de copilăria ei. Încă i se reproșează artistei că adesea este prea „copilăroasă” și că ar trebui să se mai maturizeze.

„Delia cea mică era un copil care iubea muzica, un copil energic, jucăuş, creativ. M-am bucurat cât am putut de mult de copilărie, a fost o perioadă frumoasă, cu o energie aparte la care îmi doresc să mă întorc de fiecare dată când simt că nu mai vreau să fiu adult, că e prea greu să ne luăm atât de mult în serios ca adulţi. De altfel, eu şi acum simt că am 18 ani. Nu mai mult”, a mai spus Delia.

Artista a explicat cum a învățat să facă față și valului de critici. „De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine – când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă primesc link-urile de la oamenii din jurul meu.

Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea. Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică......”

Citește continuarea interviului pe Adevărul.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net