Delia, la concertul de lux, cu hainele Loredanei Groza


    Pentru show-ul din 5 decembrie, de la Teatrul Naţional, jurata de la «X Factor» s-a inspirat din garderoba rivalei sale, de la «Vocea României»
Pentru show-ul din 5 decembrie, de la Teatrul Naţional, jurata de la «X Factor» s-a inspirat din garderoba rivalei sale, de la «Vocea României»

Are un dressing impresionant, în care a investit zeci de mii de euro, şi ne şochează zilnic cu ţinute şi accesorii extravagante. Totuşi, când ne-am fi aşteptat mai puţin, Delia a dat cu bâta în baltă şi a folosit, la cel mai aşteptat concert al anului, haine pe care le-am mai văzut la rivala ei, diva Loredana Groza.

Despre show-ul “Delia’s Winter Wonderland”, care a avut loc pe 5 decembrie, la Teatrul Naţional, se va vorbi mult şi bine de acum încolo. Chiar dacă biletele au costat 490 de lei şi 690 de lei, Delia a umplut toată sala, iar prestaţia ei a fost la înălţime. Un singur amănunt umbreşte însă succesul juratei de la “X-Factor” (Antena 1).

Cu siguranţă, devoratorii de muzică, videoclipuri şi ştiri mondene au recunoscut luni seara, pe scenă, ţinute pe care le-au mai văzut în concertele Loredanei Groza (46 de ani). Şi nu vorbim despre piese banale, care pot fi trecute la categoria coincidenţe, ci despre haine spectaculoase, care îţi rămân pe retină după ce le vezi prima oară. Vorbim aici despre corsetul cu umeri şi cu mărgele aplicate, pe care Loredana l-a purtat în 2015, în videoclipul piesei “Val după val“.

Delia l-a îmbrăcat luni seara, la Teatrul Naţional, însă a folosit varianta aurie. În rest, a fost i-den-tic! Un al doilea exemplu are în prim-plan cizmele Giuseppe Zanotti, modelul “Nevada cowboy”, care s-au vândut ca pâinea caldă în rândul vedetelor internaţionale, în ciuda preţului de 4.000 de dolari (16.000 de lei).

Le-am văzut în picioarele Loredanei pe 27 noiembrie, la concertul “Sentimente”, de la Sala Palatului. Solista le-a purtat cu ciorapi-plasă şi cu  body roşu, strălucitor, iar apariţia a fost wow. Aceleaşi cizme le-a afişat şi Delia recent, pe reţeaua de socializare Instagram, alături de alte piese de valoare.

Tot în dressing-ul Deliei am remarcat şi o superbă geacă din cioburi de oglindă, care ne-a amintit imediat de rochia pe care Loredana a purtat-o în 2014, la  “Vocea României”.

Să nu uităm totuşi că şi Lori are sursa ei de inspiraţie, peste Ocean, iar aceasta se numeşte Madonna. Lori s-a inspirat de la artista internaţională şi în ţinute, şi în coregrafii, şi în gesturi. Dar, probabil, şi Madonna a copiat pe cineva la rândul ei, aşa cum şi Delia este sursă de inspiraţie pentru multe alte artiste.

Cizme Giuseppe Zanotti

simeon stalpnicul png

Încălţările strălucitoare sunt create de italianul Giuseppe Zanotti şi au fost lansate anul acesta. Sunt împodobite cu sute de cristale, aplicate manual, iar preţul e de speriat: 4.000 de dolari.

L-a furat pe Smiley de la concurenţă şi l-a adus pe scenă!

simeon stalpnicul png

Alături de Delia, pe scenă s-au perindat luni seara invitaţi-surpriză de calibru. Dan Bittman (54 de ani) a oferit un moment emoţionant pe piesele “Gura ta” şi “Şi îngerii au demonii lor”, dar şi Horia Brenciu (44 de ani), colegul solistei din juriul emisiunii “X Factor”, a ridicat oamenii în picioare. Dar cel mai surprinzător moment a fost acela în care pe scenă a apărut Smiley (33 de ani), emblema PRO TV, jurat la “Vocea României” şi prezentator la “Românii au talent”. Pentru câteva momente, toată lumea a uitat de rivalitatea din televiziune, iar Delia şi Smiley, acompaniaţi de Brenciu şi de Bittman, au făcut super show.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg