Delia, schimbare radicală de look! Nu ţi-ai fi imaginat că are curajul să facă aşa ceva


    Delia a împlinit recent 36 de ani Foto:Arhivă personală
Delia a împlinit recent 36 de ani Foto:Arhivă personală

Delia a împlinit recent 36 de ani, dar nu renunţă la atitudinea copilărească care o caracterizează şi la micile glume sau surpirze pe care le pregăteşte fanilor. Cântăreaţa este apreciată de mii de oameni care îi urmăresc activitatea pe conturile de socializare, iar Delia nu îi dezamăgeşte niciodată, căci încarcă frecvent forografii si filmuleţe.. Ultima imagine distribuită de aceasta i-a şocat însă chiar şi pe cei mai înfocaţi admiratori.

Delia a încărcat o fotografie modificată în care apare cu o schimbare radicală de look, mai exact, tunsă zero. Imaginea i-a şocat pe toţi cei care au văzut-o şi i-au determinat să îi scrie comentarii, întrebând-o dacă s-a tuns cu adevărat sau este doar o glumă specifică ei. Nu este prima dată când Delia face un asemenea gest.

În urmă cu aproximativ un an, ea a distribuit o fotografie asemănătoare care a creat panică în rândul celor care o admiră. În ciuda faptului că unii dintre internauţi nu au apreciat schimbarea şi poanta făcută de cântăreaţa, ea nu s-a arătat supărată şi a desis să ignore mesajele răutăcioase. Delia are o relaţie bună cu cei care îi vizitează paginile personale, dar nu ezită să contraatace atunci când este cazul.


    Imaginea distribuită de DeliaFoto:Arhivă personală
Imaginea distribuită de DeliaFoto:Arhivă personală

Recent, ea a primit o remarcă potrivit căreia îmbătrâneşte urât, iar ridurile încep să i se vadă pe chip. Delia nu a stat pre amult pe gânduri şi a oferit o replică cât se poate de clară. „Păi şi dacă eşti bătrână nu te mai dai cu rimel, cu ruj? Gata? S-a terminat viaţa? Copilaş drăgălaş, bătrâneţea e un proces absolut firesc. Îţi doresc să o apuci”, i-a răspuns Delia celui care i-a sugerat să nu se mai machieze, căci oricum se vede că este bătrână. 


    Delia a petrecut o vacanţă de vis în MaldiveFoto: Instagram Delia
Delia a petrecut o vacanţă de vis în MaldiveFoto: Instagram Delia
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
trenul regal jpg
Brasov 1 jpg
Bloc aida szilagyi FOTO renasterea banateana
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg