Delia se pregătește să devină mamă? Ce spune Gina Matache: "Ea nu acceptă sfaturi!"

Ultima actualizare:

    Se pregătește Delia de a fi mamă?
Se pregătește Delia de a fi mamă?

De-a lungul timpului, Delia a fost întrebată dacă își dorește să devină mamă sau nu. Iată că mama ei, Gina Matache, a oferit câteva declarații prin care a încercat să explice acest aspect.

În cadrul unui interviu la tv, Gina Matache a avut numai cuvinte de laudă pentru fiica ei cea mare, pe care a descris-o ca fiind o femeie extrem de rațională și puternică, care întotdeauna s-a concentrat pe muncă și pe succes, indiferent de obstacolele pe care le-a întâmpinat.  

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum.”, a spus Gina Matache, potrvit antenastars.ro

Mai mult de atât, mama artistei a oferit amănunte și din căsnicia Deliei cu Răzvan Munteanu, iar despre soțul artistei a avut numai cuvinte de laudă: „Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstuos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin.”, a mai spus mama artistei.

Își dorește Delia copii?

„Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă.”, a mai spus mama Deliei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net