Delia se pregătește să devină mamă? Ce spune Gina Matache: "Ea nu acceptă sfaturi!"

image
Se pregătește Delia de a fi mamă?

De-a lungul timpului, Delia a fost întrebată dacă își dorește să devină mamă sau nu. Iată că mama ei, Gina Matache, a oferit câteva declarații prin care a încercat să explice acest aspect.

În cadrul unui interviu la tv, Gina Matache a avut numai cuvinte de laudă pentru fiica ei cea mare, pe care a descris-o ca fiind o femeie extrem de rațională și puternică, care întotdeauna s-a concentrat pe muncă și pe succes, indiferent de obstacolele pe care le-a întâmpinat.  

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum.”, a spus Gina Matache, potrvit antenastars.ro

Mai mult de atât, mama artistei a oferit amănunte și din căsnicia Deliei cu Răzvan Munteanu, iar despre soțul artistei a avut numai cuvinte de laudă: „Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstuos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin.”, a mai spus mama artistei.

Își dorește Delia copii?

„Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă.”, a mai spus mama Deliei.

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg