Delia și Mihai Bendeac, ironizați de frații mai mici la iUmor

image
Andrei Bendeac

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost în fațã cu mai multe vedete, dar și cu persoane dragi lor, care au venit special pentru a-i lua la “roast”. Delia și Mihai au fost cei mai emoționați și rușinați deoarece ei au fost cei doi jurați care au primit «tratament special» chiar de la frații mai mici.

Mihai Bendeac a fost vizibil emoționat să o vadă pe mama lui pe scenă, luându-l la “roast”. Dar nici în ultima ediție difuzată la tv nu a scăpat prea ușor, pentru că fratele său, Andrei, a acceptat invitația la emisiune, unde a avut un moment roast. Andrei Bendeac nu a urcat singur pe scena iUmor, ci împreună cu câinele lui Mihai, Happy: “Cred că m-am descurcat destul de bine, m-a ajutat și faptul că atunci când eram mai mic am mai participat la «În puii mei». Acum am fost mai relaxat, nu mi s-a părut că am avut emoții, dar a fost ciudat că Mihai a avut, l-am simțit mai tensionat un pic. Știam de la început că Happy se va duce direct la Mihai, înainte de a intra era destul de debusolat, nu știa ce se întâmplă”, a spus el după ce și-a făcut momentul.

„Numele meu este Andrei, sunt al doilea copil al familiei Bendeac, m-am născut ceva mai târziu decât Mihai, atunci când părinții mei s-au gândit să mai facă un copil, poate ăsta o să iasă cum trebuie. Am emoții, am emoții că nu mă pricep la televiziune, dar până la urmă e și Mihai aici și nici el nu se pricepe. Am venit să vă spun ce gândește Happy, câinele lui Mihai. El nu vorbește, contrar așteptărilor lui Mihai. Uitați ce mi-a zis să vă zic. Eu sunt Happy, Mihai nu e. Psihologul lui Mihai se duce și el la Psiholog. Femeile lui Mihai cred că sunt de la circ că mereu îl aud «două numere și pleci». Mihai, dacă te mai epilezi pe picioare, te mușc de sân. Mihai iubește lighioanele, le aduce pe toate acasă, îmi amintesc ziua când a adus-o pe Vancea”, a spus Andrei Bendeac.

image
Andrei Bendeac

Oana Cosânzeana, sora mai mică a Deliei, mamă a doi copii, cântă ca backing vocal în trupa surorii ei, are un vlog de parenting, iar în ediția specială iUmor ea a venit să-și ia la «roast» sora. Este obișnuită cu scena din sutele de concerte la care merge, dar nu și cu scena iUmor, cea care i-a dat multe emoții: “Am avut mari emoții să urc pe scena de la iUmor. Am acceptat invitația în urma unui război pe care îl duceam cu mine, aveam frică de vorbit în fața unui public, mai ales să iau la «roast» nişte oameni dragi. Dar cu ocazia asta mi-am învins teama pe care o aveam. Știu că și Delia a fost emoționată pentru mine, tocmai pentru că știa de frica mea. Dar pe la jumătatea momentului ne-am relaxat amândouă și a ieșit un moment frumos!”, a spus ea dupa numărul de la iUmor.

„Relația dintre noi două este foarte frumoasă, este una pe care vreau să o intitulez «om bogat, om sărac». Dar o iubesc foarte mult pe Delia, datorită ei eu nu o am o carieră solo. Asta pentru că fac parte din echipa ei, sunt cel mai prost plătită de acolo, deci doar din iubire o fac. La un moment am încercat să-i cer mai mulți bani, a fost de acord și atunci a început să mă plătească în bancnote de 1 leu. Păreau mai mulți. Nu vreau ca unii dintre voi să înțelegeți că Delia e zgârcită! Nu! Vreau ca toți să înțelegeți asta. Și-a făcut o casă cu 10 camere, din care 5 sunt frigidere”, a spus Oana Cosânzeana.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
meghan markle harry regina jpeg
iulia albu
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
Avion American Airlines FOTO Shutterstock
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf