Denisa de la Bambi, "interogată" de rivală: "Nu îmi plac nunţile!"

Ultima actualizare:

    Denisa a vorbit despre noua ei relaţieFoto: arhivă personală
Denisa a vorbit despre noua ei relaţieFoto: arhivă personală

A divorţat anul trecut de medicul Cornel Brotac, dar Denisa Tănase încearcă să-şi refacă viaţa sentimentală alături de pilotul Cătălin Cazacu. Sportivul este nimeni altul decât fostul iubit al Mariei Simion, gazda emisiunii "Star Chef" de la Antena Stars, producţie în care jumătatea roşcată a trupei Bambi a fost invitată recent să vorbească despre bărbatul din viaţa ei.

Nici bine nu a apucat lumea mondenă să se obişnuiască cu cel mai nou cuplu din peisaj format din Denisa Tănase şi Cătălin Cazacu că artista a fost supusă unui şir de întrebări despre cum ar trebui să arate bărbatul ideal. "Interogatorul" a fost făcut de Maria Simion, gazda emisiunii, care a trăist şi ea o dilă de doi ani cu pilotul. Recent, Denisa le-a mărturisit apropiaţilor că este la început de drum cu sportivul şi că nu ştie încotro se va îndrepta relaţia lor. "Se cunosc de ceva vreme şi sunt în tatonări. Abia se descoperă unul pe altul. Nu au petrecut nicio noapte fierbinte însă, aşa cum se vehiculează. Sunt abia la început şi încă nu se ştie dacă va fi ceva pe viitor sau nu", a mărturisit pentru Click! o prietenă a căntăreţei.

Fetele de la Bambi au vorbit despre viaţa lor amoroasă la emisiunea Mariei Simion
Fetele de la Bambi au vorbit despre viaţa lor amoroasă la emisiunea Mariei Simion

Deşi a trecut printr-un divorţ, Denisa nu exclude posobilitatea să îmbrace din nou rochia de mireasă. "La mine este simplu. Având experienţa prin care am trecut, nu te mai grăbeşti să te arunci într-o relaţie. Îmi place statutul de femeie căsătorită! Nu-mi plac nunţile! Aş spune «da» cu siguranţă. Dacă vorbim de tatăl copilului mi-ar plăcea să fie el ca părinte foarte asumat, să aibă grijă de copil, să nu fie un tată care să îşi neglijeze copilul, familia.  Îmi plac bărbaţii care îmi acordă atenţie, care se poartă frumos. Acum nu trăiesc într-o lume ideală. Ştiu că oamenii au momente şi momente. Îmi plac bărbaţii care mă fac fericită", i-a mărturisit Denisa Mariei Simion, care a asaltat-o cu întrebări despre viaţa personală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net