Denisa de la Bambi nu are noroc în dragoste: a rămas fără iubit de Sărbători

Ultima actualizare:

    Denisa Tănase şi Cătălin  Cazacu spun că au rămas buni  amici după despărţire
Denisa Tănase şi Cătălin Cazacu spun că au rămas buni amici după despărţire

Sărbătorile nu vin cu bucurie pentru Denisa Tănase (29 de ani), una dintre “căprioarele” din trupa Bambi. Artista a anunţat, recent, că s-a despărţit de motociclistul Cătălin Cazacu. După o relaţie de opt luni, amândoi şi-au dat seama că nu sunt compatibili, aşa că din iubiţi s-au transformat în amici.

În urmă cu opt luni, s-au cunoscut în avion, în drum spre Dubai, şi au crezut că sunt suflete pereche. Însă, după ce au reuşit să se descopere mai mult, Raluca Tănase şi Cătălin Cazacu au conştientizat că nu sunt sortiţi să rămână împreună. Aşa că, în prag de Crăciun, când oamenii se strâng în jurul mesei alături de cei dragi, Denisa va ajunge să petreacă tot împreună cu părinţii şi cu sora Raluca.

“De puţin timp ne-am despărţit, noi nu am stat să calculăm că vin Sărbătorile. Suntem două persoane care luăm decizii pe moment, fără să analizăm. Nu este o despărţire cu uşi trântite şi cu frustrări acumulate. Motivul principal al separării noastre este că suntem foarte diferiţi. Toate aceste lucruri la început ne amuzau, dar cu timpul au început să se simtă. De exemplu, Cătălin este o persoană foarte activă, are un program total pe dos de al meu. Când el se culcă, eu mă trezesc şi aşa mai departe. Gelozia nu este o problemă pentru noi, pentru că nu am avut motive, iar despre infidelitate nu putem vorbi în relaţia noastră”, a declarat Denisa pentru Click!

Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi au rămas prieteni: “Noi în continuare suntem amici şi suntem alături unul de celălalt atunci când avem nevoie. Acum câteva zile am fost bolnavă, iar el a fost cu mine la doctor, repet suntem persoane importante unul pentru celălalt. Este o despărţire atipică dacă pot să spun aşa”, ne-a mai spus solista.

În 2015, Denisa a trecut şi printr-un divorţ, după o căsnicie de patru ani cu medicul Cornel Brotac.

Şi ele sunt fără bărbaţi de Crăciun!

simeon stalpnicul png

Tot de despărţiri, dar de această dată cu acte, au avut parte şi Andreea Marin (41 de ani), şi Elena Băsescu (36 de ani). Dacă mezina fostului preşedinte s-a separat la notar de Bogdan Ionescu, Andreea Marin încă aşteaptă să primească un termen în procesul de divorţ pe care i l-a intentat lui Tuncay Öztürk, pe 27 octombrie. Adelina Pestriţu (29 de ani) e o altă vedetă care îşi petrece Sărbătorile fără iubit, pentru că în octombrie s-a despărţit de solistul Speak, după doi ani şi jumătate de relaţie.

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
elena gheorghe   familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg