Denisa Manelista, înmormântare cu bodyguarzi. Marii absenți!

simeon stalpnicul png
Denisa Răducu, răpusă d c ancer la numai 27 de anifoto: arhivă personală

Sute de oameni au venit să-și ia rămas bun de la Denisa Răducu, cântăreața care a fost răpusă de cancer la numai 27 de ani. Trupul neînsuflețit al solistei a fost dus în această dimineață în satul ei natal, Ștefănești de Drăgășani, din județul Vâlcea.

Prieteni, foști colegi, oameni care îi știau familia sau o ascultaseră cu drag cântând pe la nunți și cărora le vine greu să creadă că Denisa Manelista s-a stins din viață atât de devreme. Au venit cu toții să-și ia rămas bun de la tânăra răpusă de cancer.

”Sunt dintr-o comună apropiată și o cunoșteam de mic. A fost o fată simpatizată de toată familia. Regret nespus moartea ei. Ultima mea amintire cu ea e de când am fost la o nuntă și ea a cântat. Era o fată tare sociabilă”, a declarat pentru Click! Vasile Tudor.

”Sunt de aici din sat și îi știu bine pe părinții Denisei. E o familie muncitoare. Îi ascultam melodiile Denisei. Păcat că a murit atât de tânără”, a spsu Dorina (42 de ani).

simeon stalpnicul png
Mai mulți bodyguarzi păzesc intrarea în curtea casei familieifoto: Oana Pascaru

În Ștefănești, totul pare să fi încremenit, în așteptarea înmormântării Denisei. Poliția a restricționat traficul pe drumul care duce la casa cu etaj a familiei solistei, iar câțiva bodyguarzi au grijă ca niciun străin să nu pătrundă în curte. După luni de zile în care s-a vorbit numai despre suferința Denisei, familia încearcă să păstreze discreția măcar în ceea ce privește ultimele ore ale tinerei printre cei care au iubit-o cu adevărat.

Marii absenți de la înmormântare sunt însă artiștii cu care Denisa a cântat de-a lungul scurtei, dar foarte apreciatei cariere în domeniul muzicii de petrecere. ”Unde sunt toți artiștii cu care a cântat Denisa? De ce nu au venit la înmormântare?”, se întreabă o femeie din sat.

Chiar înainte ca sicriul cu trupul neînsuflețit al Denisei să fie scos din casă, și-au făcut însă apariția Adi de la Vâlcea, Șușanu și Cristian Rizescu.

simeon stalpnicul png
Adi de la Vâlcea, la înmormântarea Denisei Răducufoto: Oana Pascaru

simeon stalpnicul png
Cristi Rizescu, la înmormântarea Denisei Manelistafoto: Oana Pascaru

simeon stalpnicul png
Șușanu, la înmormântarea Denisei Manelistafoto: Oana Pascaru

simeon stalpnicul png
Un camion plin cu coroane de flori va duce sicriul cu trupul Denisei Răducu la cimitirfoto: Oana Pascaru

simeon stalpnicul png
Zeci de coroane de flori au fost trimise de rude și prietenifoto: Oana Pascaru

Un sobor de cinci preoți a oficiat o scurtă slujbă în casa familiei Denisei Răducu, înainte ca solista să fie condusă pe ultimul drum. În curte, rudele au pregătit pomenile care vor fi oferite pe drumul până la cimitir.

simeon stalpnicul png
Preoții au oficiat o scurtă slujbă în casa familieifoto: Oana Pascaru

simeon stalpnicul png
Rudele au pregătit colaci și prosoape albe pentru pomanăfoto: Oana Pascaru

Slujba de înmormântare a avut loc la Mănăstirea Morunglavu, în jurul orei 17.00. BOdyguarzii au avut grijă și de această dată ca niciun străin să nu tulbure momentele în care familia și-a luat rămas bun de la Denisa.

Denisa Răducu, cunoscută drept Denisa Manelista, a murit duminică dimineață, la numai 27 de ani, răpusă de un cancer hepatic. Ultimele luni din viața solistei au fost foarte dificile, Denisa căutându-și vindecarea chiar și al Viena. Nicunul din medicii care au văzut-o nu i-a dat însă nicio șansă.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Hadis Najafi Foto Profimedia
Roger Waters FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Shakira foto facebook Shakira