Dentistul din Titan, cercetat în Comisia de Disciplină! Încă 5 plângeri penale împotriva stomatologului acuzat de viol

lolrelai stefania costache iumor png
Ștefania Costache a fost la iUmor în sezonul 8

Se strânge lațul în cazul medicului stomatolog din Titan! Colegiul Medicilor Stomatologi din București s-a sesizat în cazul dentistului care a fost acuzat de Ștefania Costache, alias Lolrelai de la iUmor, de agresiune și viol. De la o zi la alta, apar tot mai multe victime ale medicului, care fac mărturii incredibile despre acesta. Numai ieri au fost depuse alte cinci plângeri împotriva sa.

Între timp, încep să fie urgentate și lucrurile în dosarul lui Lolrelai, care a bătut pasul pe loc timp de un an de zile. ”Azi la ora 10 mergem împreună prima dată la Poliție, care trebuie sa dea o dispoziție. Ne trebuie o ordonanță dată de procuror, ca să putem merge la IML, să plătim noi analizele. Să stai un an de zile... pentru mine e halucinant, când regina probelor este testul toxicologic de la IML. S-a blocat tot dosarul la 2000 de lei. Colegul meu va face o cerere ca să meargă dosarul la o instanță superioară. Vineri avem rezultatul analizelor. Dacă analizele arată că a fost drogată, dentistul va fi arestat în câteva zile”, a declarat cel de-al doilea avocat al Ștefaniei Costache, Adrian Cuculis, la Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena Stars.

Dentistul din Titan ar putea fi supendat

Dincolo de ancheta Poliției, Colegiul Medicilor Stomatologi a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că primește cereri de sesizare în acest caz. “Am decis să începem propria analiză după ce în spațiul public au apărut mai multe mărturii care descriu posibile cazuri de abuz sexual, toate acuzațiile fiind îndreptate către același medic stomatolog. Bineînțeles, vom ține o legătură strânsă și cu autoritățile care vor investiga acest caz și vom oferi toate informațiile pe care le avem despre această persoană. Totodată, medicul este cercetat în Comisia de Disciplină a  Colegiului Medicilor Stomatologi București, motiv pentru care rog persoanele direct implicate în acest caz  să depună o sesizare și către noi, cei din Colegiu. Orice informație ne poate fi de ajutor”, se arată în comunicatul semnat de prof. dr. Ecaterina Ionescu, președintele Colegiului Medicilor Stomatologi din România.

“Poți veni cu o cerere să-l suspenzi, dar nu pe baza dosarului penal. Acolo este doar martor. Poți să-l suspenzi însă doar pe baza declarației depuse de Ștefania la dosar”, a explicat avocatul Adrian Cuculis, la Xtra Night Show, în ce măsură medicul în cauză ar putea fi suspendat de Comisia de disciplină.

Parchetul a dispus începerea acțiunii penale in rem, pentru agresiune sexuală

Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 4 a trimis un răspuns cererii celor de la Xtra Night Show, prin care au fost solicitate date din stadiul anchetei. “Comunicarea de informații către mass-media poate fi făcută numai după ce există suspecți în cauză. Relativ la solicitarea dumneavoastră, în urma verificărilor efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 4, s-a stabilit faptul că în dosar se efectuează cercetări privind agresiunea sexuală. S-a dispus începerea acțiunii penale in rem pentru agresiune sexuală”, se arată în răspunsul Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 4.

Citește și:

Ștefania Costache de la "iUmor", abuzată de medicul stomatolog? “M-a drogat, m-a pipăit în zonele intime, mi-a pus mâna pe sâni”

Mărturia dentistului acuzat de viol. După Ștefania de la "iUmor", alte 4 tinere se plâng de același "tratament"

Mărturiile fetelor care l-au acuzat pe dentist de viol: "M-am trezit cu pantalonii desfăcuți". De ce trenează dosarul lui Lolrelai

Lolrelai de la iUmor, la poligraf, în cazul stomatologului acuzat de viol. A mai apărut o fată cu o poveste șocantă

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Lucian Ovidiu Heiuş  INQUAM Photos George Calin jpg
Ilan Şor FOTO EPA/Doru Dumitru
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg