Designerul Andreea Dogaru își botează fiul în vară

simeon stalpnicul png

Designerul vedetelor Andreea Dogaru a devenit mamă în urmă cu două luni, când a adus pe lume o minune de băiețel, Frederique Bogdan. Andreea Dogaru își va creștina micuțul în vară.

Andreea Dogaru a devenit mamă pe 5 ianuarie. De atunci, este cel mai fericit om de pe pământ. Fiul ei, Frederique Bogdan a împlinit marţi două luni de când a venit pe lume și crește văzând cu ochii. ”Botezul băiețelului intenționăm să-l face în iunie sau iulie, să fie cald”, spune tânăra care face tot posibilul să îmbine rolul de mamă cu activitatea ei din atelierul ei de creație.

”Este extrem de curios, s-a învățat să îl ținem sus, să îl plimbăm. Deja, are tabieturile lui. De exemplu, la ora 11 dimineața ieșim la plimbare. Dacă trece ora de plimbare și noi nu ieșim afară se pune pe plâns. Și-a făcut un obicei din a se trezi din somn la 6 dimineața și nu mai ai nici o șansă să îl culci. Viața noastră nu s-a schimbat prea mult, chiar încerc să îl includ în toate activitățile noastre. Îl iau cu mine chiar și la atelier. Încerc să mă țin și de activitățile mele însă, în același timp să îi ofer și lui toată atenția mea”, a declarat Andreea Dogaru.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
FotoJet jpg
cub mircea baniciu png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
Catalin Botezatu png
bunic Flickr.com Candice Pdx
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg