Designerul Mirela Novak, vacanță de lux de trei săptămâni pe Coasta de Azur!

simeon stalpnicul png

Creatoarea de modă Mirela Novak (Ela Novak ) a revenit în țară după o vacanță de trei săptămâni petrecută în Franța, pe Costa de Azur. A făcut furori pe plajă, dar și pe covorul roșu de la Cannes într-o superbă rochie realizată chiar de ea.

Creatoarele de modă fac ravagii peste hotare! Mirela Novak (Ela Novak) și-a încărcat bateriile în Franța, de unde a revenit în aceste zile. S-a bucurat de căldura de afară, dar și de plajă, unde a petrecut ore în șir. Și pentru că adoră marea, ea și-a petrecut cea mai mare parte din timp pe faleza de la Cannes.

simeon stalpnicul png

Pentru că vacanța ei a coincis cu un important eveniment internațional, românca noastră nu a lipsit de la manifestarea cu ștaif. Ea a fost invitată să participe la celebrul Festival Internațional de Film de la Cannes, unde a pășit pe covorul roșu pentru a doua oară. A purtat o ținută demnă de celebritățile de la Hollywood, o rochie sexy de culoare neagră, care i-a scos în evidență silueta perfectă.

simeon stalpnicul png

Apreciatul designer a mai luat parte la celebrul Festival Internațional de Film de la Cannes în urmă cu doi ani de zile, când și-a prezentat și o colecție în cadrul unui eveniment auxiliar.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
comisia europeana
SS Waratah FL601368 jpg
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png