Despre viața Ionelei Prodan. Ce copilărie a avut artista și cum și-a cunoscut soțul

Ultima actualizare:

    Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Ionela Prodan, a murit luni seara la spital
Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Ionela Prodan, a murit luni seara la spital

Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, la spitalul Elias din capitală.

Cea care a anunțat tragicul eveniment a fost fiica sa, Anamaria Prodan, care a publicat pe Facebook un mesaj emoționant adresat mamei sale. „Tu ai fost și vei rămâne forța vieții mele!(...) Știu că acolo unde ai plecat vei conduce corul îngerilor (...)Drum bun iubirea vieții mele!”, au fost doar unele dintre frumoasele, dar tristele cuvinte pe care Anamaria i le-a adresat simbolic Ionelei Prodan. 

Artista s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare, în ultimele săptămâni de viață simțindu-se din ce în ce mai rău. Cântăreața de muzică populară va rămâne cu siguranță în amintirea tuturor pentru vocea ei minunată și prin intermediul melodiilor sale, care o vor face de acum în colo, nemuritoare.

În copilărie, artista nu a avut o viață tocmai lipsită de griji. Aceasta povestise la un momentdat, cum chiar și de sărbători trebuia să se trezească atunci când soarele nici nu era pe cer, pentru a da de mâncare păsărilor și pentru a-și ajuta părinții la treburile gospodărești. Își iubea mult mama și încerca să o ajute cât poate, chinuindu-se în același timp să nu o supere în vreun fel. Era important să fie ascultătoare, deoarece dacă era cuminte, de Paște, micuța Ionela primea rochiță și pantofi noi, pentru a nu mai merge desculță pe străzile din sat. 

În ceea ce privește planul familial, Ionela Prodan a avut parte de o căsnicie frumoasă şi fericită cu Traian Tănase, însă a declarat că s-a căsătorit fără să-şi cunoască soţul. Interpreta de muzică populară a spus că s-a măritat la doar trei zile după ce și-a cunoscut viitorul soț, căruia avea să-i dăruiască copii şi cu care a întemeiat o familie, fără să ştie câţi ani are sau cum îl cheamă."Eu când m-am măritat nici nu ştiam câţi ani are bărbatul meu. M-am măritat în trei zile. Eu, la început, îi spuneam "Domnule", pentru că nici nu îndrăzneam să-i spun pe nume. El m-a divinizat, mi-a făcut casă, copii", a mărturisit Ionela Prodan pentru Kanal D.

În ultimele momente de viață, artista s-a comportat ca o luptătoare și niciodată nu s-a plâns prietenilor sau familiei de suferințele cauzate de boala necruțătoare care a răpit-o în cele din urmă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net