Detalii inedite din trecutul Corinei Chiriac. Ce meserie a avut solista în SUA, la vârsta de 40 de ani

image
Fuego o serbează azi la emisiunea ”Drag de România mea” de la TVR 2, ora 15.00

Corina Chiriac nu renunţă la muzică nici la 70 de ani. Pe 26 octombrie, zi în care a schimbat prefixul, celebra artistă a lansat albumul ”Strada Speranţei”, la Magazinul Muzica din Bucureşti, unde a fost recompensată cu ”Discul de Aur”, pentru întreaga activitate. Cântăreaţa de top ne-a povestit, într-un interviu de suflet, despre marea ei dragoste, muzica, dar şi despre perioada în care a locuit în America.

Interpreta de muzică uşoară a lansat dublul- album “Strada Speranţei”, cu  28 de piese, dar şi un site: ”Strada Speranţei e în Piaţa Galaţi, dar nu am fost niciodată acolo. Iar site-ul corinachiriac.ro este o adevărată bibliotecă virtuală. Mă bucur că toată lumea a stat la lansarea site-ului, care poate a fost mai importantă decât ziua mea. Îmi aduc aminte, odată cu acest site, de oameni care au reprezentat foarte mult în cariera şi în viaţa mea. Am fost foarte emoţionată pentru că a fost o zi specială. Mai ales că am primit «Discul de Aur» din partea Casei de discuri «Eurostar». Mă onorează acest disc, e primul din cariera mea. M-au onorat toate distincţiile primite de ziua mea”, ne-a declarat cântăreaţa cu voce de aur.

image
Alături de Virgil, fostul ei soţ

Se mândreşte cu carieră ei muzicală, ajunsă la 50 de ani: ”Au trecut ca un vis, foarte repede. Pentru un artist pornit dintr-o ţară micuţă am fost un ambasador destul de bun al artei interpretative româneşti, premiile mele o atestă, sunt luate corect la multe evenimente muzicale”, a mai adăugat ea. 

image
A fost una dintre cele mai frumoase soliste

Corina este fericită că are agenda de lucru plină, deşi a împlinit 70 de ani: ”Publicul mă iubeşte şi merg acolo unde sunt invitată. Trebuie să împac filmările sezonului acesta din «Opriţi timpul!» de la Naţional TV, cu cântările particulare. Nu ştiu dacă va mai exista un alt album, timpul le va rezolva pe toate”.

Nu mulţi ştiu, dar cântăreaţa a locuit o vreme şi în America, unde a fost agent de vânzări şi ghid turistic. Conform site-ului lansat,  Corina Chiriac a plecat din ţară în aprilie 1989, stabilindu-se temporar la Los Angeles. A primit un contract de colaborare permanentă la o Televiziune din Eureka, California.

image
Solista a fost recompensată cu “Discul de Aur”

În iunie 1989, a devenit ghid de turism-translator pentru campusul universitar UCLA,  iar în iulie 1989,  recomandată fiind de o firmă româno-americană cu afaceri în domeniu imobiliar, a primit responsabilitatea administrării unei proprietăţi de 8 etaje, unde a lucrat 4 ani ca administrator general şi ca agent de închiriere.

A luat cursuri de conducere auto şi s-a familiarizat cu sistemul bancar american. În perioada 1989 – 1994, a fost reprezentant delegat al Radioteleviziunii Române.

A susţinut concerte în Chicago, New York, Palm Springs, Los Angeles, Detroit. Ocazional a fost dirijor de cor bisericesc format din amatori. Pe 16 aprilie 1994, Federaţia Internaţională de organizare a Festivalurilor FIDOF, prin preşedintele Armando Moreno, i-a oferit Corinei Chiriac “Medalia de onoare pentru 20 de ani de activitate internaţională”.

image
Fuego o serbează azi la emisiunea ”Drag de România mea” de la TVR 2, ora 15.00

Pe 2 iulie, solista s-a căsătorit în Las Vegas cu omul de afaceri Virgil Atanasiu, care a încetat din viaţă anul acesta, în urma unui infarct. Pe 10 august 1994, după o absenţă de 5 ani, Corina Chiriac a revinit în România. 

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
toamna copaci frunze galbene shutterstock
Lopes jpg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg