Detalii neștiute de la nunta Augustei Lazarov


    Meniul a fost exclusivist și au lipsit sarmaleleFoto: Blitz
Meniul a fost exclusivist și au lipsit sarmaleleFoto: Blitz

Augusta Lazarov (40 de ani) s-a recăsătorit în acest weekend. Ea și alesul inimii ei, actorul Andreas Petrescu (39 de ani), și-au unit destinele. Sâmbătă (26 septembrie) a avut loc cununia civilă, iar duminică (27 septembrie) s-a ținut slujba religioasă și petrecerea. Evenimentul s-a desfășurat la restaurantul unui hotel de lux, situat în centrul Capitalei.

Au fost aproximat v 120 de invitați care s-au distrat până târziu în noapte. Surse apropiate de miri au dat detalii neștiute despre nuntă: „Augusta a strălucit într-o rochie de mireasă roz creaţie Maria Lucia Hohan. Andreas a copleşit-o cu declaraţii de dragoste, cântându-i alături de Lidia Buble melodia care îi reprezintă cel mai bine - „Forever Love”. Responsabili cu buna dispoziţie au fost Mirela Boureanu Vaida - care, alături de trupa sa, a întreţinut atmosfera aproape toată noaptea -, dar și Cezar Ouatu, Ozana Barabance și Mahala Rai Banda”.

De la nuntă nu a lipsit nici fiul lor, Luca, care s-a născut anul trecut, în luna decembrie, potrivit ziarului Ring. Micuțul a fost vedeta serii. Toți copiii prezenți la marele eveniment au fost pictați de artiști profesioniști. Mama Augustei Lazarov a avut parte de o surpriză de proporții la miezul nopții. Toți nuntașii i-au cântat „La mulţi ani”. Meniul a fost exclusivist. Au lipsit tradiționalelle sarmale, dar toate mâncărurile au fost impresionante.

Augusta și Andreas s-au cunoscut în 2014

Realizatoarea TV nu este la prima căsătorie. Augusta Lazarov a fost soție unuia dintre cei mai cunoscuți producători de televiziune din România, Valeriu Lazarov, care a decedat în anul 2009, la vârsta de 74 de ani. În anul 2014, l-a cunoscut pe Andreas Petrescu, apoi a devenit mamă pentru prima oară. Averea estimată lăsată de Valeriu Lazarov este de 50 de milioane de euro.

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet jpg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg