Dezvăluiri emoționante despre fiica adoptată de Dana Nălbaru. Acum un an nu știa să vorbească

Ultima actualizare:

    Dragoș Bucur și Dana Nălbaru folosesc metoda Montessori în educația celor trei copii ai lorfoto: arhivă personală
Dragoș Bucur și Dana Nălbaru folosesc metoda Montessori în educația celor trei copii ai lorfoto: arhivă personală

Dana Nălbaru a dezvăluit recent cum era fiica ei adoptată în urmă cu un an, când ea și Dragoș Bucur au văzut-o prima oară. Puștoiaca ”nu știa să vorbească aproape deloc”. Lucrurile s-au schimbat radical de când Roxana a intrat în familia celor doi. Peste numai o săptămână ea va împlini șase ani.

Foarte discretă până acum în privința fetiței care a intrat în familia lor la sfârșitul anului trecut, Dana Nălbaru a făcut recent câteva dezvăluiri emoționante despre Roxana. Dacă mai aveați îndoieli că Dana Nălbaru soțul ei, actorul Dragoș Bucur, sunt făcuți dintr-un aluat special, acum e momentul să le abandonați pentru totdeauna.

Dana și Dragoș au anunțat simplu, în noimebrie anul trecut, că au devenit cinci, după ce au adoptat-o pe micuța Roxana, o puștoaică timidă, toată numai zulufi, cu o privire pătrunzătoare. ”Să știți că e minunată”, a declarat Dana la vremea respectivă. Au urmat câteva portrete de familie publicate cu generozitate de cei doi pe rețelele de socializare și cam atât.

Nimeni n-a știut însă până acum povestea celei care a devenit sora Sofiei și a lui Kadri. Dana a oferit în sfârșit câteva detalii emoționante, cu o săptămână înainte ca Roxana să împlinească șase ani.  

”Acum fix un an ne întâlneam cu ea prima oară și nu știa să vorbească aproape deloc și nimic despre lumea din jur. Azi vorbește foarte bine, a învățat tot alfabetul și a început să citească propoziții scurte, a învățat să se descurce singură la fel ca orice copil de aproape 6 ani, înțelege și spune cuvinte în engleză și începe să asimileze conceptul de familie. Sunt atât de mândră de ea! E un copil extrem de puternic, dacă ați ști… În curând va fi ziua lor de naștere. A lui K pe 21 și a ei pe 26 iulie. El împlinește 3, ea 6”, a dezvăluit Dana pe blogul familiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net