Dezvăluirile despre Asia Express continuă! Lora: “M-a usturat experiența. Multe nu s-au dat la televizor”

Ultima actualizare:

    Lora şi Ionuţ Ghenu au făcut echipă la Asia ExpressFoto: Antena 1
Lora şi Ionuţ Ghenu au făcut echipă la Asia ExpressFoto: Antena 1

Lora și Ionuț Ghenu au făcut parte din primul batalion de concurenți atuncat în aventura "Asia Express", show-ul etalon de la Antena 1. Deși au trecut doi ani de la difuzarea primului sezon, solista rememorează și acum, cu precizie, momentele dificile prin care a trecut. Din fericire, și-a reglat conturile cu colegii de breaslă, care au bârfit-o la interviuri, însă gustul amar a rămas. Vedeta a făcut recent dezvăluiri despre culisele celei mai urmărite emisiuni TV din România.

Blocată în Bali alătui de logodnicul ei, Ionuț Ghenu, Lora a avut recent o intervenție la Virgin Radio, unde a povestit relaxată despre vacanța prelungită din cauza pandemiei, dar a ajuns, din vorbă în vorbă și la experiența "Asia Express". Aici solista a răbufnit puțin și a spus ce avea pe suflet și ceea ce telespectatorii nu au putut vedea la televizor. Poveștile Lorei vin la puțin timp după dezvăluirile făcute de actrița Lia Bugnar sau de CRBL. Redăm, integral, mărturiile Lorei.

  • Noi am fost atat de hateriți de oamenii cu care am împărțit primul sezon Asia Express căci, cu toată modestia, aveam niște viteze în plus. Eu am luat jocul ăsta foarte în serios din prima, pentru că am fost remunerați foarte bine ca să participăm la Asia Express
  • Și nu am vrut să creadă oamenii că nu acord importanță acestui proiect. Și, pentru că eram fan al acestui gen de aventură, m-am montat foarte bine de acasă. La noi jocul a fost foarte real.
  • Noi nu opream să mâncăm, noi nu mergeam la toaletă și, crede-mă, mi s-au întâmplat tot felul de chestii pe care oamenii nu le știu, dar ca femei ți se întâmplă lucruri în atât de multe zile. Și e foarte nasol să se întâmple chestia asta acolo, în viteză, în cursă, și să nu ai parte de sprijinul colegilor.
  • Sunt multe lucruri care nu s-au dat la televizor și care au fost făcute să pară altfel. Am fost un pic dezamăgită.
  • Uite, eu când am văzut sezonul 3 de la Asia Express, atât de tare mi-a plăcut. Și mi-a plăcut prietenia dintre Bontea și Fodor, și Speak și cam astea au fost și aștepările noastre. Nu aveam decât să aflu mai târziu, când am ajuns acasă, că situația a fost complet diferită, toți colegii credeau că îi bârfim foarte urât la interviuri, drept pentru ei au vorbit foarte urât despre noi la interviuri sau râdeau de mine când mi-a fost rău. Lor așa li se spunea.
  • Acum ne-am reglat conturile, pentru că au văzut și ei că nu a fost așa. Uite, Vica îmi scrie foarte des și i-a părut rău că a crezut despre mine acele lucruri.
  • M-a usturat experiența aceea văzută de acasă altfel decât am trăit-o. Era și primul sezon, sezon de sacrificiu.

Emisiunea Asia Express, sezonul 1, câștigată de Raluka și Ana Baniciu

14 vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur euro pe zi. În primul sezon, concurenți au fost Cătălin Moroşanu şi fratele lui, Claudiu, Marian Drăgulescu și soția lui, Corina, Dorian Popa și mama lui, Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Daniela Crudu și Vica Blochina și Ana Baniciu cu Raluka, ele câștigând și premiul de 30.000 de euro.

Formatul emisiunii a fost prima oarã realizat în anul 2004. De atunci şi pânã în prezent au fost produse 40 de sezoane difuzate în peste 15 ţãri (Franţa, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda) şi au fost puse la dispoziţia participanţilor 10 rute diferite. În 2016 şi-a câştigat titlul de cel mai urmãrit show de divertisment din Columbia, iar în 2015 a fost un adevãrat fenomen la nivel de social media în Spania şi Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri. În România s-a difuzat recent sezonul 3, care a fost câștigat de Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

Citește și:

CRBL șterge pe jos cu Oase și spune adevărul despre Asia Express: “Ai arătat că poți să fii un nemernic, o panaramă de om”

Lia Bugnar a răbufnit și spune ce nu s-a văzut la Asia Express: "Din 4 ore de emisiune, eu și Maria am apărut fix 7 minute"

Au trecut prin iad pentru 30.000 de euro. Vedetele „Asia Express”, despre chinurile din concurs

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
555 (10) jpg
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net