Diagnosticat de trei ori cu cancer, Szobi nu-şi pierduse speranţa nici în ultimul moment


    Szobi Cseh a murit azi dimineaţă
Szobi Cseh a murit azi dimineaţă

Ultimii ani din viaţa lui Szobi Cseh au fost o continuă luptă cu boala de care suferea. Cascadorul fusese diagnosticat de trei ori cu cancer, ultima dată acum doi ani.

Ultima dată, Szobi a decis să-şi facă analizele din cauza unor dureri osoase şi a unei stări acute de oboseală. Credea că simptomele se datorează antrenamentelor de la scoala lui gladoatori, dar, din păcate, nu a fost deloc aşa.

În vara lui 2012, Szobi a fost diagnosticat cu boala lui Kahler, aşa cum este numit mielomul multiplu, şi o tumoare malignă la coloana vertebrală. O boală urâtă, al cărei risc presupune, printre altele, şi fracturarea frecventă a oaselor. A urmat mai multe şedinţe de chimioterapie care l-au stors de puteri, dar nu voia deloc să se gândească la ce-i mai rău.

Anul trecut, "Buză de iepure" declara, într-un interviu pentru emisiunea "Acces direct", că s-a vindecat complet. Nu voia însă să vorbească despre boală, ci despre meseria lui mult iubită.

"Presa mi-a speriat câinii, familia, prietenii. Am căzut şi eu pe spate şi am crezut că sunt chiar bolnav... Am o veste foarte bună pentru prieteni şi proastă pentru duşmani: sunt perfect sănătos. Să nu mai vorbim de boli, sunt atâtea de făcut... De o lună sunt perfect sănătos, mă simt extraordinar de bine. Analizele le am mai bine decât când m-am născut. Totul e perfect şi legat de testele privind boala. Nu m-am speriat deloc, pentru că eu mă cunosc pe mine", spunea el, spre sfârşitul anului trecut.

Din păcate, starea de bine nu a fost decât liniştea dinaintea furtunii. Semnele bolii au revenit apoi mai atroce ca niciodată, iar cascadorul a început să aibă dureri de nedescris. Szobi Cseh a murit vineri, la ora 3 dimineaţa, la Institutul Clinic Fundeni.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Kirstie Alley jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
cub emma corrin png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg