Diana Bişinicu ne dezvăluie secretele căsniciei reuşite

simeon stalpnicul png
Diana Bişinicu şi soţul ei, Cătălin, ştiu să se facă fericiţi unul pe celălalt

Se spune că dragostea dispare după 3 ani de relaţie, însă mulţi dintre noi au trecut testul timpului şi au căsnicii reuşite. Diana Bişinicu este un exemplu în acest sens. Este împreună cu soţul ei, Cătălin, din 2011, au împreună o fetiţă de aproape doi ani şi se iubesc ca la-nceput. Care este secretul?

- „Comunicarea. Acesta este baza”, spune cântăreaţa. „Eu nu pot să am secrete faţă de soţul meu, consider că l-aş trăda dacă nu i-aş spune tot. Mi se întâmplă de multe ori să primesc propuneri indecente pe pagina mea de socializare şi îi spun soţului. El mă sfătuieşte să le ignor, dar nu pot pentru că unii au mult tupeu şi nu renunţă, astfel că trebuie să intervin şi să le tai macaroana”, explică Diana.- Gelozia - bună, dar cu limită. Amândoi au doza lor de gelozie, care demostrează doar că se iubesc. Dar fără a face scene, fără să se ajungă la discuţii. „Eu îi mai verific telefonul, când e lângă mine, dar mai mult de curiozitate”.- S-au schimbat, dar în bine. Mulţi care la începutul relaţiei se poartă exemplar, au grijă să arate bine şi să aibă o imagine cât mai bună, îşi „dau arama pe faţă” pe parcurs. Cât se poate de greşit. În permanenţă trebuie să munceşti pentru inima şi aprecierea celuilalt. „Soţul meu nu doar că şi-a păstrat lucrurile bune de la început, dar chiar le-a îmbunătăţit”, îl laudă Diana Bişinicu.- Îşi fac mici surprize. Un mic dejun cu ouă în formă de inimioare, adus la pat, un cadou atunci când celălalt se aşteaptă mai puţin, o vacanţă în doi în afara oraşului, acestea sunt lucrurile plăcute care aduc bună dispoziţie în relaţia lor.

- „Mai port şi un dessu sexy”. Să menţii „flacăra” aprinsă chiar şi după mai mulţi ani de relaţie poate fi, pentru mulţi, o provocare. Mai ales dacă în familie apare copilul, nopţile nedormite, oboseala etc. Cum reuşeşte Diana Bişinicu? „Fetiţa doarme cu noi în cameră, dar nu e nicio problemă că, dacă vrem să avem momentele noastre de intimitate, ne ducem în camera de alături. E important pentru o femeie să nu uite să aibă grijă de ea, să mai poarte un dessu sexy... Eu aşa fac. Apoi, de cel puţin două ori pe lună, mergem într-o scurtă vacanţă doar noi doi, undeva în apropierea Bucureştiului”. Ne prinde foarte bine şi ne apropie”, mai spune cântăreaţa.

A primit şi câteva sfaturi preţioase jpeg
Chiar dacă este mămică şi gospodină, Diana nu uită să se aranjeze special pentru soţul ei

Diana Bişinicu se află în acest weekend la târgul de nunţi de la Hotel Marriott din Capitală, unde le prezintă viitorilor însurăţei catalogul ei cu circa 5.000 de modele de verighete, al căror preţ porneşte de la 2.000 de lei perechea.

simeon stalpnicul png
Diana Bişinicu poate face, pentru doritori, verighete la comandă
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
Federico Putorti i a trimis un mesaj clar politistului care l a anchetat pe Facebook 1 jpg
aurel balasoiu facebook jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda