Diana Bișinicu: «Prietenii care au mâncat pe spinarea lui Marcel Toader n-au venit și la el la groapă»

Ultima actualizare:

    Marcel Toader a fost nașul de cununie al Dianei BișinicuFoto: Facebook
Marcel Toader a fost nașul de cununie al Dianei BișinicuFoto: Facebook

Zi neagră pentru familia lui Marcel Toader. Miercuri, 7 august, afaceristul a fost condus pe ultimul drum și îngropat în localitatea Cumpăna, lângă Constanța. La ceremonie au participat rudele, foarte puțini prieteni, câțiva foști rugbiști, iar vedetele le numărai pe degete. Diana Bișinicu, fina lui Marcel Toader, s-a arătat revoltată de acest lucru și a ținut un discurs tăios.

Mama îndurerată Rădița Toader, fosta soție Raluca și unicul fiu, Maximilian, l-au condus pe ultimul drum pe Marcel Toader, care a murit pe 3 august, la doar 56 de ani, în urma unui infarct. Marcel Toader a fost îngropat în cimitirul din localitatea Cumpăna, lângă Constanța, și își doarme somnul de veci alături de tatăl și de bunica sa.

Printre cei care și-au luat ”adio” de la Marcel Toader s-au numărat și finii săi, Diana Bișinicu și Cătălin, pe care Marcel i-a condus-o la altar în anul 2012. Artista a fost deranjată de faptul că foarte puțini oameni au fost prezenți la înmormântare deși, atunci când nașul ei trăia și organiza anumite petreceri, se strângeau toți sub titulatura de ”prieteni” pentru a ciocni un pahar cu el.

Diana Bișinicu: "Nașul nu lăsa pe nimeni să plătească, se distrau gratis"

Revoltată de acest lucru, Diana a ținut un discurs tăios, prin care și-a exprimat această nemulțumire. ”Nu pot să cred. Nașul nostru, Marcel Toader, a avut piscina Bleu Ciel și știe toată lumea cine a fost și cum era când îi mergea bine. Nașul a fost genul de persoană care nu lăsa pe nimeni să plătească. Avocați, medici, procurori, afaceriști, de fapt prieteni, participau fără să scoată un leu din buzunar. Întrebarea e unde e toată această lume care s-a distrat gratis când lui îi mergea bine? Asta e durerea cea mai mare. La priveghi nu era nici unul dintre acești oameni care au mâncat pe spinarea lui. La bine suntem împreună, dar pe ultimul drum dispare toată lumea”, a spus Diana Bișinicu printre lacrimi.

Artista a povestit, în excluivitate, pentru Click! și despre problemele de sănătate ale lui Marcel Toader. ”Din 2012, nașul lua tratament. A făcut infarct când ne aflam la târgul de nunți. Atunci era și Gabriela Cristea, pentru că avea acolo un atelier de mirese. În dimineața respectivă am văzut cum, dintr-o dată, s-a albit la față. L-a luat salvarea, i s-a pus un stent la inimă și i s-a spus să nu mai bea, să nu mai fumeze, iar timp de doi ani a luat tratament. Anul trecut a fost la spitalul Monza, unde i s-a pus un bypass și trebuia să și-l schimbe anul acesta, dar nu s-a mai dus”, a declarat pentru Click! Diana Bișinicu.  

Citește și:

Cum arată Raluca, singura femeie care i-a dăruit un copil lui Marcel Toader. Nu s-a dezlipit de sicriu

Mesajul sfâșietor scris de mama lui Marcel Toader pe coroana din flori

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net