Diana Dumitrescu a fost eliminată de la Ferma Vedetelor

Săptămâna aceasta roata s-a învârtit total neașteptat la Ferma Vedetelor. Patrizia Paglieri aștepta cu bagajele pregătite să mearga la duel, doar că Diana Dumitrescu a ales-o pe Narcisa Suciu, cea care de altfel a și învins-o în final.

Diana a acceptat cu inima deschisă poziția de servitor și era pregătită să fie trimisă la duel, având în vedere interacțiunea cu familia Duban din ultimul timp. Faptul că nu i-a fost recunoscută munca la fațada casei, a determinat-o pe Diana să nu mai lucreze, ci să se concentreze pe alte activități. 

Când Diana a ales-o pe Narcisa Suciu pentru duel, toți ceilalți concurenți au rămas uimiți de alegere, Patrizia așteptându-se să fie ”aleasa”. Diana a justificat alegerea prin faptul că își dorește un ”adversar forțos”. Prima probă a fost câștigată de Narcisa, a doua probă, care a constat în spargerea unor cărămizi pentru găsi bănuți, a fost câștigată de Diana. Din cea de-a treia probă, care a fost și decisivă, a ieșit învingătoare Narcisa! Aceasta i-a transmis un mesaj de final Dianei Dumitrescu: ”Sper ca atunci când voi ieși din fermă să-mi spună că este însărcinată”. 

George Burcea in Wednesday jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub kamara png
incendiu colentina foto isu  jpg
cub șerban huidu png
Ada Dumitru  jpeg
cub ana maria mărgean png
cub daniel onoriu png
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg